Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
CallMePete pisze:To co przeżyłem po 4 dniowym ciągu na Woodstocku wyrzuciło penta z mojego jadłospisu raz na zawsze.
Nie będę tu wymieniał po kolei czemu, no ale ludzie, nie namiot ^^
Penta pierwszy raz sprobowałem okolo miesiaca temu.
Na poczatku byl w miare fajny ale teraz coraz gorszy :)
Ma takie dziwne nie czyste działanie.
Niby pobudzenie ale jakies takie nie pełne i dziwne.
Ogólnie troche dziwna ta substancja.
Delikwent10 pisze:Lubilem pente, ale ostatnio wydaje mi sie neb lepszy. Wiem ze to jak porownanie coli do pepsi, ale jakos lagodniej wchodzi i schodzi neb ze mnie
Mam tak samo. A jesli chodzi o cole i pepsi to pepsi lepsza jak dla mnie i jest roznica tak jak i neb dla mnie fajniej dziala. Dla mnie pente jest mniej euforyczny niz NEB i bardziej schizogenny. Ale ile osob tyle opinii, poza tym kazdy srodek na kazdego moze dzialac inaczej, mimo podobienstw. Chociaz czasem roznic, ale to wynikajacych z chorob, jesli chodzi o stymulanty to adhd bedzie tu chyba doskonalym przykladem.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.