Tabs pisze: ...kto z was uzywa ZOMIRENU lub XANAXU...., opiszcie wasze reakcje...jakie dawki, odczucia....itp
Kazda tabletka rexetinu zawiera 20mg paroksetyny ( co odpowiada 22,76mg półwodzianu chlorowodorku paroksetyny)
Zachować szczególną ostrożność stosując lek Relaxetin :
dzieci i młodzież ( od 7 - 17 lat ) - blablabla.... W badaniach klinicznych przeprowadzonych u dzieci i młodzieży leczonych paroksetyną obserwowano zachowania związane z samobójstwem ( próby, myśli samobójcze) oraz wrogość ( przeważnie agresja, wrogie nastawienie wobec otoczenia, przeciwstawianie się i złość)
w zasadzie ponoć nic nie daje, narazie nie wiem nie probowalam więkzych dawek
a kierovnik to mi przepisał naraz 3 opakowania czyli 90 tabl. 2 opakowania po 0,25 i jedno 0,5. Ale chóy z nim :-O
Natomiast iMAO (Aurorix) już po paru dniach brania zwiększa koncentację i poprawia nastrój, niestety ma wiele interakcji z narkotykami ;( Ale nie można mieć wszystkiego.
fajne sa po niej stany maniakalno-depresyjne z ogromna iloscia energi i dolem emocjonalnym gdzie kazdy ostry przedmiot wydaje sie atrakcyjny
co do innych objawow ubocznych to nie odczulem ale to zapewne bylo spowodowane duzym stezeniem dopaminy w centralnej czesci mojego mozgu
itsabrainthing u know
rozumiec, zakceptowac i isc do pracy
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.