Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Ponadto tak jak został nauczony - w danych sytuacjach reaguje na stymulacje :)
Dlatego polecam zwalić kapucyna jak przestanie się odczuwać działanie specyfiku - wtedy nastawi się caly układ bardzo na przyszłe skutki do osiągnięcia - naturalna odwieczna fizjologia :)
http://www.magicznyogrod.pl/index.php?p ... &Itemid=54
oraz w wersji klasycznej:
http://www.magicznyogrod.pl/index.php?p ... &Itemid=54
Dotychczas poznałem tą zwykłą, otrzymaną w gratisie. Napar wybitnie przypadł mi do gustu, w przeciwieństwie do kawy nie podrażnia żołądka i flaków. Nie wiem, na który wariant się zdecydować, dlatego proszę o poradę doświadczonych. Nie zależy mi na brutalnym kopie, do tego służy czysta kofeina. Oczekuję typowego ożywienia guaranowego. Zastanawia mnie to, że cena ekstraktu nie odbiega znacząco od ceny materiału standardowego.
Fifulec pisze:Ośmielam się ponowić pytanie, czy ktoś próbował tego ekstraktu? Jestem ciekaw co, realnie, różni go od zwykłej guarany.
Domyślam się, że jedyną różnicą pomiędzy oboma rodzajami guarany oferowanymi w MO jest zawartość kofeiny - ekstrakt zawiera co najmniej 10%, zwykła zaś około 4%. Pomijając sposób otrzymania obu produktów, raczej nie różnią się takimi parametrami jak na przykład rozdrobnienie.
Zatem wybór sprowadza się do rozstrzygnięcia tego, jak bardzo silnego pobudzenia potrzebujesz. Prawdopodobnie Twoje wymagania zaspokoi zwykła wersja guarany, choć na dobrą sprawę jeśli zamówisz ekstrakt, lecz spożyjesz odpowiednio mniejszą jego ilość, powinieneś uzyskać ten sam efekt "ożywienia guaranowego". W końcu wszystko zależy od dawki.
bauwanek67 pisze:Jadłem guaranę olimp, niezależnie od ilości nie czułem by guarana działała. A nastawiony byłem pozytywnie - że będzie działać...
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.