NieZaczynaj pisze:A wieksza dawka niz 1g? bo umnie one g wywoluje efekt ktory ledwo wyczuwam.
alkoholik30 pisze:Moje pytanie jest takie...z czym można łączyć fenibut? Jako że poprawia on humor, ma się większą gadkę, znikają lęki co można do niego jeszcze dodać? Na codzień jestem wystraszony, chyba fobia społeczna, zamierzam zażywać fenibut tak co drugi dzień ale myślę że to za mało. Chciałbym jeszcze coś do tego brać ale nie wiem co, by się pozbyć tego aspołecznego mojego zachowania i lęków. Aha,fenibut mam zamiar dopiero kupić.
Do takich celow GHB jest naprawde swietna substancja. Dzieki niej mozesz robic rzeczy z ktorych normalnie bys zrezygnowal wlasnie z powodu twoich lekow/niesmialosci, Oczywiscie jak zaczniesz jej uzywac zbyt czesto - to poplyniesz - musisz miec tego swiadomosc.
Co do samego phenibuta to uwazam ze jego dzialanie jest slabe i malo ciekawe, a tolerancja rosnie tak szybko ze po 3-4 zazyciu ja juz nie czulem zadnych efektow.
Do takich celow GHB jest naprawde swietna substancja. Dzieki niej mozesz robic rzeczy z ktorych normalnie bys zrezygnowal wlasnie z powodu twoich lekow/niesmialosci, Oczywiscie jak zaczniesz jej uzywac zbyt czesto - to poplyniesz - musisz miec tego swiadomosc.
Co do samego phenibuta to uwazam ze jego dzialanie jest slabe i malo ciekawe, a tolerancja rosnie tak szybko ze po 3-4 zazyciu ja juz nie czulem zadnych efektow.[/quote]
No to trochę rozczarowałeś mnie z tym phenibutem :-( Nie brał bym go dzień w dzień ale np.co drugi a potem dwa dni przerwy więc może tolerancja by tak szybko nie wzrosła.Naczytałem się na necie że bardzo dobrze wpływa na gadkę i zmniejszenie lęków więc już sam nie wiem. Co do gbl to widzę fajna substancja jeśli likwiduje lęki, blokady psychiczne. Coraz bardziej się nią interesuje...
Tu masz opisany zespoj abstynencyjny po fenku: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20841974
Przy uzaleznieniu od niego nalezy stopniowo schodzic z dawek lub uzyc podobnie dzialajacych lekow lub substancji (gbl/ghb)
Baklofenem też można kontr-atakować zwałe po fenibucie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.