Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Macie ktoś może psyhozy po amfie, bo mi sie juz coś dziwne żeczy zaczynają ze mna dziać.
Cofam to co powiedziałem o mniejszej szkodliwości teraz mnie łeb napierdala jak nie wiem co, jakbym miał czym to bym chyba cały kibel zarzygał, do tego ogulnie czuje sie jak zużyty kondon, i już se wyobrażam jak jutro bedzie zajebiscie na zjebie:/(pocierpie se jutro za swoją głupote). Ludzie pierdolcie ten futer pojebany. Nie ma to jak źiółko
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
Ja najwiecej wciagnelem wazonego grama dobrej fety i wtedy to mnie dopiero co wyjebalo z butow]
Jak była by dobra to byś już tu z nami tu nie pisał zapewniam a zwala po takiej ilości jeżeli byś przeżył to była by koszmarem. Wiem jakie koledzy mieli zwały w poprzednie sylwestra bo chciał im się po 0.5g (dobrej fety) na łepka następnego dnia jednemu z kolegów nawet nie chciało się wstać do kibla tylko lał w butelkę obijał się o ściany o jedzeniu nie było mowy co zjadł to zwrócił, zwidy miał cholerne poruszające się firanki, głosy postacie w kątach po prostu koszmar dochodził ze 3 dni do siebie jak i pozostali nie gorsze mieli halo a speeda mieli niezłego ale upadek mieli jeszcze gorszy.
Zapraszam do mojej sondy http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=237
ksaiter pisze: Jak była by dobra to byś już tu z nami tu nie pisał zapewniam a zwala po takiej ilości jeżeli byś przeżył to była by koszmarem. Wiem jakie koledzy mieli zwały w poprzednie sylwestra bo chciał im się po 0.5g (dobrej fety) na łepka następnego dnia jednemu z kolegów nawet nie chciało się wstać do kibla tylko lał w butelkę obijał się o ściany o jedzeniu nie było mowy co zjadł to zwrócił, zwidy miał cholerne poruszające się firanki, głosy postacie w kątach po prostu koszmar dochodził ze 3 dni do siebie jak i pozostali nie gorsze mieli halo a speeda mieli niezłego ale upadek mieli jeszcze gorszy.
Jeśli ma się 90%< czystą fetę to 200mg to jest ZA dużo.
A tak ogólnie to ta używka jest IMHO do dupy.
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
Ja jebnelem wczoraj rano 3 sety i chuj, w nocy przespalem jakies 4-5 godzin i nie czuje dzis zadnego zjazdu ]
Nie ma zjazdu a i tak wkoncu zostanie z ciebie sucha plama ;-)
Useless me and useless you...
Kiedys jebnąłem z ziomem bo 10 set nie najlepszego furania ale jazda po tym cięęężka! :O a po zwale na 2 i 3 dzień już więcej nie brałem i nie zamierzam :P
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.