Jak najłatwiej dostać się na jakiś miesiąc albo lepiej do szpitala psychiatrycznego?
Najlepiej prywatny psychiatra pewnie? Tylko co mówić, żeby również leki mi dobre dostosowali - benzo. Koleżanka na depresję siedziała w psycho, ale tylko dwa tygodnie...
@kacyk - A jaki szpital byś polecił, jest ten w Bełchatowie? Powiedz co dokładnie mówić, albo chociaż mniej więcej. Może, że słyszę głosy, które każą mi się zabić i tak jak mówiłeś polecili mi ten szpital?
I ile tam byłeś?
Oczywiście im gwałtowniejsza technika tym lepiej, musisz jednak dobrze wyczaić moment w którym się wieszasz. Tak, żeby zdążyli cię uratować :-D
1. Wbiegnij nago do kościoła krzycząc " Tak szatanie mój panie, wolę twą czynię" nasraj na ołtarz i kałem narysuj na podłodze pentagram oczywiście odwrócony.
2.Wsiądź do autobusu zacznij do siebie gadać "Nie nie mów tak do mnie" , "nie zrobię tego", " Głosy w mojej głowie uciszcie się błagam", " Nie wytrzymam muszę" wyjmij nóź, rozbierz się do rosołu i zacznij ciąć ciało, bryzgaj krwią na wszystkich i wszystko dookoła. Jak przyjdzie policja gadaj do siebie cały czas.
Jak się nie sprawdzi zawszę mogę wymyślić coś innego ;]
Powiedzcie mi jeszcze ile wynosi renta, za chorobę psychiczną. Trudno takie coś dostać? Da radę pozorować?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.