Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 144 / 1 / 0
Hmmm ja również przy codziennym piciu odczułem jakiś rodzaj przyjemności, ale to na granicy auto-sugestii ;)
  • 20 / / 0
Brałem ekstrakt z ss aby sprawdzić czy pomoże mi na PSSD i w sumie dosyć wzmocniło doznania, ukrwienie również było lepsze.
  • 42 / / 0
Dla mnie lekko stymuluje ..poza tym nic nie odczulem a bralem 2tyg
  • 233 / 6 / 0
Libido może nie większe ale ukrwienie napewno.Tylko trzeba pić 3 x dziennie przez minimum tydzień.
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 527 / 6 / 0
Na libido świetna jest muira puama. Na mnie działa jużpo kilku dawkach. Nie poprawia tak sprzętu jak wspomniana wyżej Catuaba czy Tonkgat Ali u shamana. Dlatego najlepszy jest mix..
Ja robię tak:
Codziennie 2 lub 3 dawki muira puama 4:1 po 500 mg
A 2h przez Catuaba 2 caps, ewentualnie 4h przed T. Ali x50 3 caps.
Kobieta nie może wyjść z podziwu:)
  • 32 / / 0
Zgadzam się z kolegą wyżej, na libido 2-3x dziennie Muira puama 4:1 po jednej kapsułce. Jeśli do tego wypijemy herbatkę z damiany, to "chcica" gwarantowana. Catuabę x20 lub Tongkat Ali x50 również polecam z tym, że mnie wystarcza 1 kapsa na godzinę przed. Znaczy bardziej ekonomiczny jestem a efekt ten sam :)
Jak pchły skaczą myśli z człowieka na człowieka. Ale nie każdego gryzą.
  • 398 / 28 / 0
Catuaba działa, ale trzeba ja spożyac regularnie dłuższy czas. Nie daje spektakularnych efektow, dobra jedynie dla osob które mają faktycznie problem z erekcją. Dla mnie się nie sprawdzała ponieważ zawiera też kofeinę, pobudzała i chodziłem rozdrażniony.
  • 151 / / 0
faktycznie korę należy spożywać stale i przez dłuższy czas. Znacznie ciekawszy okazuje się ekstrakt x20 bo działa odrazu i parę h.
z kolei kora ma fajne działanie oczyszczające i poprawiające koncentrację oraz stymulujące-ja tak mam:) Może jest to kwestia lepszego ukrwienia i dotlenienia?

a najlepszy mix to 2 caps catuaby x20 i 2 caps muira puama 4:1 i trochę alko ojj co się dzieje :blush:
  • 40 / 3 / 0
To ja ekonomiczniejszy jestem, mnie wystarczy 1 caps Catuaby lub Tongkat. Jak wezmę po jednej obydwu specyfików, to mam "moc" na dobowy maraton. Ale to ja....
  • 451 / 13 / 0
@up
Ale to chyba ekstraktów a nie suszu zwykłego.

[nie dyskutujemy o źródłach - surv]
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.