ODPOWIEDZ
  • 3127 / 27 / 0
Ja do festiwalowych stoisk nawet nie zajrzałem, bo tuż pod moim obozowiskiem rozłożyli właśnie swój chaishop wspaniali Izraelici, sprzedający po 4 ojro najlepsze żarcie jakie jadłem w życiu, a w sumie można się było nawet najeść połową porcji. Kolejek nie uświadczyłem, bo wystarczyło się zapytać, o której będzie posiłek :-)
Niestety nie mieli tam wegańskich potraw, wszystko z serem lub jajkami.

Tak czy inaczej jeśli ktoś w przyszłym roku miałby dylemat SUN vs Ozora, polecam SUN. Ozora umarła.
High, how are you?
  • 414 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nie wybiorę się tam raczej więcej. Takiej komerchy, nawet na poziomie ułożenia przestrzennego nigdzie nie widziałem. Bawiłem się dobrze ale ja się zawsze dobrze bawię. 70 euro to maksymalna cena za ten festiwal. Jutro zedytuję i rozwinę co, jak i dlaczego ale teraz napiszę tyle: Wiecie, że grał tam jednego dnia nad samym ranem Simon Posford ale nie dali tego w ulotce bo to miała być niespodzianka?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.