Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 157 / 2 / 0
Zrobiłem testy sam :D Substancja bardzo ciekawa, 100mg do papy i jesteś intelektualnie trzy razy szybszy ;) Nie ma oczywiście euforii i bomby jak po polaczku ale mi taka stymulacja w zupełności wystarcza. Ciągle niejasna jest jednak kwestia neurotoksycznosci. Gdzieś u ruskich bodajże czytałem że mocno szkodliwy ten szit. Ktoś jeszcze próbował?
  • 1628 / 196 / 0
Jest to dostępne w Polsce?
  • 157 / 2 / 0
Ja nigdzie w PL nie widziałem...
  • 1857 / 70 / 80
Re: 2-FMA
Nieprzeczytany post autor: Anon »
Gdzieś na bluelighcie czytałem że 4-FMA i 2-FMA to bliźniacze substancje i obie w działaniu jako coś pomiedzy MDMA a fetą. Z czego 4-FMA ma być bliżej w strone MDMA a 2-FMA ma być bliżej do fety tak w skrócie. Bardziej preferowana jest dwójka nad czwórke, za mało czytałem żeby znaleźć czemu.
Chyba sie pokusze o przetestowanie substancji jako że czwóreczka mi bardzo podpasowała, ciekawią mnie też te x-FA ale ten najlepszy - 4-FA z tego co wiem już nielegalny więc hujówka z dostępnością.

@artur019
2-FMA w Polsce nie ma żaden dostawca.
  • 1628 / 196 / 0
Anon pisze:
Bardziej preferowana jest dwójka nad czwórke, za mało czytałem żeby znaleźć czemu.
W mojej opinii dlatego, że 2-fma to rasowy stim z nutą euforii, wrzucasz raz, a on trzyma i trzyma, a ty w tym czasie ogarniasz to co chcesz, załatwisz misje i nie dorzucasz. Potencjał imprezowy ma niski. Za to 4-fma to hybryda stima i euforyka, która też trzyma jebitnie długo, możesz wrzucić raz na imprezie(tam ten specyfik najlepiej pasuje), ale główne imprezowe efekty zamkną się w 3-4h, czasami nawet mniej, potem zostaje tylko stymulacja. JEŻELI DORZUCISZ RAZ, trzeba się już liczyć z 24-godzinną bezsennością, JEŻELI DORZUCISZ DWA RAZY np. po 2h i później znowu po 2h to bezsenność się utrzyma jeszcze dłużej, nawet do 36h. Ja dorzucając raz oralem o 19(zacząłem o 16) zasnąłem dopiero nasepnego dnia o 2. Z czego jakoś od 24 do 20 miałem puls 120-130 i lekkiego doła.
  • 401 / / 0
Hej, ktoś na świeżo potierdzi czy profil działania pod kątem umysłowym jest zbliżony do EPH?
Jakie różnice między tymi dwiema substancjami? Ew. między 2fma a 2fa :listen:
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
Jak rozważasz 2-FMA i 2-FA to bierz to pierwsze, (chociaż brałem tylko 2-FA to jestem przekonany, że 2-FMA jest lepsze). Ale jak do roboty to bym brał i tak EPH.
  • 401 / / 0
dziękować Waćpan, spróbuję, nie mam dużego ciśnienia żeby wspomagać się pochodnymi amfetamin bo i tak mi całkiem nieźle z robotą idzie także tego... jak sobie można to spróbuję. a że udało mi się ledwo co naprawić mózg po ketonowych kupach więc będzie tyci tyci test.
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 58 / 0
150mg 2-FMA iv potencjału rekreacyjnego nie posiada. Praktycznie sama stymulacja, brak wejścia, euforii, dodatkowo tachykardia. Jak wyżej wspomniano, przy podaniu trochę dusi w płucach (odruch kaszlu). Działanie marginalne, ale jako stymulant do pracy się jak najbardziej nadaje.

Czas działania: ~2h. Pobudzenie przez około 6h. Można zasnąć bez problemu po 8h od podania. Zjazdu nie ma jako tako.

Z plusów:
  • Stymulacja psychiczna (na ciało nie wchodzi praktycznie)
  • Podwyższone libido i przedłużony orgazm.
Waporyzacja również działa bardzo dobrze. Dym nie gryzie.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 158 / 2 / 0
Napisz w odpowiednim dziale gdzie to cudo kupiłeś
PZDR
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
ODPOWIEDZ
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.