Pozdrawiam
@opak: Ja jako podkładu używam liścia prawoślazu, ewentualnie podbiału, chociaż prawoślaz jest przyjemniejszy pod względem smaku i zapachu, podbiał działa "wysuszająco" brak śliny i suchość w gardle. Co prawda ja tego efektu nie odczuwam, jednak kilku znajomych właśnie takie sensacje opisywało po podbiale, ewentualnie liść prawoślazu plus damiana pol na pol. Co do ilości podkładu na 1 gram sts'a na 25 gram podkładu jeśli nie masz zbyt wyjebanej w kosmos tolerki powinno być ok, przy zerowej tolerancji myślę, ze 1/30 powinno już dawać mile efekty, ale tak jak mówię. to są moje (i moich znajomych) odczucia na temat dawkowania, a nie uważamy się za jakiś wielce kozaków.
Pozdrawiam
nie siadał tak mocno na ciało ,lepszy odbiór kolorów co nie było przy innym kanna,czas działania do 45-60 min :)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.