Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Dwie szklanki wody na 20l DONICE co kilka dni przy takiej suszy i upałach to krytycznie mało, na pewno przez to staneły w rozwoju
W sumie miałem cos w podobie z ostatnimi automatami, podlewałem je podczas suszy co pare dni lejąc po około półlitra wody Wszystkie liście zmieniły barwę coś jakby brązowy fiolet i usychały ale to była końcówka kwitnienia i myślałem że to normalne Jednak przy kośie zobaczyłem że ziemia pod nimi była sucha jak pieprz
Konopie podlewa się raz a baaaardzo porządnie do czasu jak ziemia będzie sucha
U Ciebie w donicy te dwie szlkanki zmoczyły tylko część ziemi a korzenie jak pewnie widziałeś rozłożone sa po CAŁAJ donicy zwłaszcza na jej obrzeżach i dnie
Woda na pewno nie docierała do wszystkich części a może nawet nie sięgał dna tam właśnie są korzenie Być moze moczyleś tylko wierzchnią warstwę gleby a korzenie na dole były suche
Lej wodę tak jak Ci pisałem, przelej całą donicę aż będzie ciekło dołem potórz jak wyschnie I mógł byś im dać dawkę jakiegoś nawozu mineralnego NKP na wega do roślin zielonych Krzaczki teraz potrzebują solidną dawkę składników aby się wykurowałć bo biochemus ma tego za mało
Jeśli korzenie są zdrowe to spoko bez obaw dadzą radę jeśli wyschły to lipa ratuj roślinę nawozem dolistnym najlepiej z większa ilością fosforu bo on właśnie wpływa na rozwuj korzeni
Chyba mają braki azotu skoro dół żółknieje podlej nawozem do zielonych
Liście u góry zawsze będa zdrowsze i zielone bo gdy roślina ma jakieś niedobory między innymi wody to przestaje karmić niższe partie kosztem pnących sie górnych A jeśli górne świerze partie chorują to jest oznaka przenawożenia
Apropo podlewania, właśnie wróciłem ze spota z automatami po dwuch mocnych ulewach Pojechałem sprawdzić czy nic im sie nie stało i zostałem zaskoczony Rośliny przez trzy dni podwoiły swoją wielkość masakra Byłem tam podlewać i poprawiac trening trzy dni temu, nowe szczyty miały maksymalnie góra 5cmm Dzisiaj az mi kopara opadła nowe szczyty poszłu w górę na ponad dwadzieścia centymetrów
Wniosek jest mi znany moje podlewanie było niewystarczające na tą suszę i upały a roślinki rosły bardzo wolno Na przyszły rok zafunduję sobie konewkę i będę podlewał większa średnicę wokół krzaka
Nie mam pojęcia czy to czlowiek czy jakieś zwerze były powykopywane Miał ktoś podobny przypadek?
Jakieś cztery sztuki przeżyją leżały po części z korzeni w ziemi troszkę poturbowane i jeden złamany to wszdziłem spowrotem Plon z nich będzie mizerny Reszta leżała uschnieta
Dziś mam smutny dzień
powodzenia
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.