Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 232 / 2 / 0
Rekreacyjne... hmm można tak to ująć ;) . Jakaś impreza czy posiadówka w otoczeniu najlepszych kumpli, a jeżeli każdy w otoczeniu (10 osób) jest okirany to też wywołuje fajne s&s. Lecz czasem zdarza się ze poprostu bez okazji wyjde na dwór z ziomkiem i przypudruje nosek. ABY Z GŁOWĄ ;)
Podobno polecają dawkowanie pentedronu nie więcej niż 100mg bo paranoje sie wpierdalają na banie i czasem jest "za mocno". Zjazdem się nie martwie. Jeszcze będzie czas by odpoczywać :)
Pozdro
  • 680 / 43 / 0
ohYeah, takie ćpanie często po jakimś czasie przestaje być rekreacyjne, weekendowe ;-) czasem dobrze odczuć te skutki uboczne, by jednak mieć pełną świadomość z czym się bawimy. bo nie każdy ją ma..
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 1167 / 13 / 0
ohYeah pisze:
po co dociągać takie małe dawki ? Wywołają tylko wkurw... Pentedron ma spory potencjał pro-towarzyski, ale w większych ilościach - właśnie 100mg w górę.
A najlepiej sie laczy z alko i dobrym towarzystwem
  • 311 / 4 / 0
Czytam Twoje posty Kubuś i stwierdzam ,że jesteś entuzjastą zanadto. Przypauzuj sobie chłopie ,bo sie zajedziesz w wieku 20 lat.
  • 385 / 7 / 0
Bracia i siostry, mam pytanie. Od miesiaca reaguje na ketony dosyc zle - zaczelo sie od a-pvp (tak, wiem), ale teraz probowalem NEBa i to samo - przy bardzo malych dawkach wystarczajacych do odczucia lagodnego dzialania psychoaktywnego bardzo mocno skacze mi puls i cisnienie, do tego stopnia, ze czuje nieprzyjemne rzeczy w klatce piersiowej.
Moja znajomosc ze stymulantami zaczela sie od metkata, ktory w dawce dajacej duzo intensywniejsze doznania wydawal sie W OGOLE nie wplywac na prace serca. To samo pozniej etkat i (dlugi odstep) pentedron. Co moze byc tego powodem? Boje sie dalej eksperymentowac myslac ze moze kazdy kolejny stymulant bedzie tak na mne dzialal. Jem potas i magnez. Przepraszam za brak polskich znaków.
  • 4807 / 267 / 0
Mi to wygląda na ataki paniki, łapanie psychozy itp. Dość normalna sprawa dzięki stymulantom. Nakręcanie się.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 385 / 7 / 0
Przy a-pvp trochę się przestraszyłem i potem samo się nakręcało, możliwe. Ale przy NEBie mnie te sercowe sensacje po prostu irytowały. I nie wydawało mi się nic, nie trzeba być wybitnym kardiologiem żeby stwierdzić, że puls 96 leżąc nie jest normalny.
  • 2775 / 39 / 0
na stymulancie to nawet 160/min (w zależności od środka i dawki) może być zupełnie normalne
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / / 0
Mierzylem sobie ciśnienie . Po 3 dniach trzeżwości 125/80 i 92 uderzenia serca.
Po pencie 200mg sniffem 144/99 105 uderzeń serca.
Kardiologa nie będe się o to raczej pytał:Normalne? :huh:
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 180 / / 0
NIe jest źle, ale z drugiej strony czego oczekujesz ćpiejąc stymulanty?
OT. moja pierwsza przygoda z I.V. (4mec) skończyła się na ciśnieniem 230, a nawet więcej, bo ciśnieniomierz wariował, pulsu nie pamiętam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.