Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
MindTriper pisze: Tak więc, dlaczego bierzecie dekstrometorfan zwany potocznie DXM. Co was skłoniło do tego? Chcieliście poznać coś nowego? Przeżyć niesamowite doznania? Poprawić humor czy po prostu właśnie leczyliście kaszel?
Spróbowałem kiedyś z czystej ciekawości, po przeczytaniu kilku trip raportów na hyperrealu, chyba właśnie ze względu na odrealnienie, przeżycie czegoś z pogranicza jawy i snu. W tamtych czasach mocno interesowałem oniryzmem, ćwiczyłem świadomie śnienie itp. Spróbowałem kilkakrotnie ale okazało się, że pomimo dysocjacji, wraz z całkiem przyjemną euforią i znieczuleniem ciała jaką dała mi ta substancja, to nie zakochałem się w niej przez kilka nieprzyjemnych właściwości.W większych dawkach, czyli takich które powodowały wspomniane odrealnienie wziąłem może 4-5razy, najwięcej 900mg.
Kaszel też zdarzało mi się leczyć acodinem, ale zdecydowanie do tego celu nadają się inne substancje np. kodeina.
Miałem lekkie obawy odnoście kupna w aptekach, ale jakoś się przemogłem i okazało dxm spełnił wszystkie moje oczekiwania. Pod jego wpływem i potem jeszcze przez wiele dni potrafię się cieszyć tym, co mam. No i efekty uboczne są całkowicie zdominowane przez te pozytywne.
*dlatego jeśli ktoś narzeka na smak dexa, niech spróbuje gałki :P
co-zkim-kiedy-ile-jak-ukogo-aaamożegdziewkońcu?
pocodlaczegotoskądtu? :rolleyes:
kosmetyki, tiki. filmiki, sprzęt turbo, szczepionki.
fikimikiza burzenia rozsądku.
dziurawe gumki... autopionki.
Ciekawe kiedy dojdę do bupry i majki...
jest zajebisty, jedyny w swoim rodzaju, większość tripów jest bogata w niezapomniane przeżycia którymi jaram się jeszcze parę dni po. dodaje skrzydeł muzyce, którą kocham, pozwala wyjść z siebie i spojrzeć na swoje życie oczami osoby trzeciej.
Najlatwiejszy w dostepie dysocjant! Ludzie kombinuja, igraja z prawem by dostac rozny syf zmieszany z innym syfem od dilerow, kiedy w aptece za rogiem czekaja paczuszki czysciutkiego DXM!
A dlaczego dysocjanty? Sa unikalne. Nie ma chyba bardziej niezwyklego wewnetrznego przezycia jak utracenie swiadomosci "ja", widzenie sie z perspektywy drugiej czy trzeciej osoby, uczucie braku ciala, te wszystkie "inne swiaty" jakie mozna zwiedzic. W przypadku DXM - to wszystko masz tylko za pare zlotych!
ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.