Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3732 / 45 / 0
to sie ciesze
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 321 / 3 / 0
Jedyna osoba z hajpa którą poznałem w realu nawróciła mnie na trochę właściwszą drogę i zmusiła do rzucenia kody.
Fajnaaaaaaa jest wam powiem ;D
Uwaga! Użytkownik Dezinteglator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Ja lubię jarać z moją dziewczyną. to dziwny związek, na początku sam zaprzestałem dla niej palić, potem ją rzuciłem i wróciłem - ta pomyślała, że to przez to, że nie mogę bakać i gdy po powrocie zaproponowałem jej wspólnego gibona ochoczo się zgodziła.
od tamtego czasu, rzadziej lub częściej (ostatnie 2-3mies co spotkanie z nią) jaramy, często część spotkania zajmuje nam kminienie tematu, jednak potem już jest tylko tulenie, ciepłe słówka, filmy, gry, spacery... bez jarania często jesteśmy rozdrażnieni i się kłócimy, ale twierdzę, że to przez uzależnienie psychiczne - sam palę kilka lat już i wiem, że mam tak po odstawieniu. jednak jak jest lepszy dzień, nie ma grassu i jest perspektywa jakiegoś zajęcia, to jest wręcz bajecznie.
połowa moich znajomych to kumple od palenia i gadania - bez palenia też pogadamy, ale rozmowa słabiej się klei, i tak zawsze schodzi na temat dragów. nie mam przyjaciół, mam tylko znajomych.
Uwaga! Użytkownik Juleekk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.