Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
Czy po malych dawkach 30mg jest zwala? Jak ze snem?
  • 1628 / 198 / 0
Żadnego zjazdu, można spać po 3h od przyjęcia.
  • 1167 / 13 / 0
Na drugi dzien zero zamulki? Bo do roboty rano trzeba wstac :grin:
  • 1628 / 198 / 0
Kompletnie nic, nawet afterglow bym powiedział. :)
  • 180 / / 0
Wychodzi na to że jedynie mi przytrafił się zły dzień do badań/słabszy sort?
  • 194 / 2 / 0
Może napisz coś więcej,ja właśnie jestem po 75mg sniffem i jest spoko,czuć lejącą się sero,co do samopoczucia na drugi dzień to może być obniżone przez braki w sero.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 180 / / 0
Zacytuję swoją poprzednią wypowiedź
Pierwszego dnia przyjęte ok. 170mg substancji - wypite, no.. i się zawiodłem, spodziewałem się więcej, lekka euforia, zero stymulacji, lepsze samopoczucie - nic więcej.
Na drugi dzień już się nie cackałem i wypiłem 230mg, lekka euforia, niekontrolowane ruchy kończyn, przy dociąganiu uświadczyłem, dosyć nietypowego uczucia ciarek od pasa w górę, żeby nie określić tego prądami, dosyć miłe.

Dodam tylko że częstowałem szczura, ilością ok. 80 mg (kilka incydentów w życiu, zerowa tolerka) i nie zaobserwowałem u niego nic szczególnego, śmiał nazwać sprzęt "słabym".

wtf?
  • 1951 / 15 / 0
testował ktoś to IV? Ile na pierwszy raz? 40mg? 50?
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
69plateau pisze:
testował ktoś to IV? Ile na pierwszy raz? 40mg? 50?
tak; 40-70mg
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2013 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 7 / 0
nie wróże tej substancji zbyt dużej kariery zniknie jak szybko się pojawiała zbyt dużo skutków ubocznych podczas działania(możliwe że dawki za duże) ,i o to mamy kolejny nie wypał na rynku RC

ale dam jesze 2,3 szanse
ODPOWIEDZ
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.