Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
czy znane są przypadki wyjścia z kota na stałe? interesuje mnie głównie kociak drapiący struny (jako najsilniej uzależniający), za kryterium przyjmijmy 1 rok bez kocenia, dodatkowo przydałoby się info czy dana osoba nie korzysta z innych stymulantów
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
Uważam, że przekreślanie wiary jest czystym szaleństwem i pozbawianiem się ogromnego źródła siły.
scalono- sonen
Nie mogę już edytować, więc walnę pod spodem.
Sprzątając dziś moje małe "laboratorium" przypomniała mi się moc ciśnienia onegdaj.
Znajdowałem się wówczas w małym mieście, z trzema aptekami na krzyż. A jak przyciśnie, to i 21 w niedzielę jest porą handlową
Wobec powyższego, z odpowiednią dozą srebrników wyruszyłem 5km do apteki dyżurnej. Naturalnie, "nie ma".
Niestrudzenie ułożyłem plan - który wykonałem. Wycieczka samochodem, do oddalonej o 30km(!) apteki, po to by kupić pakę acataru :nuts:.
E: Aha, plan oczywiście powstał w zgieblonym umyśle.
Koszta paliwa w obliczu ciśnienia jakoś blakły :P.
Sam nie dowierzam, że byłem do czegoś takiego zdolny - dodam, że nigdy nie byłem w kocim ciągu, a owo wydarzenie, od poprzedniej reakcji dzieliły 2 tygodnie.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
wiekszosc neuroleptykow ktore blokuja dopamine moge tylko blokowac kota, co innego flupentiksol lub amisulpiryd w malych dawkach.
ja tez miksowalem i z tymi co dopamine podnosza i blokuja i specjalnie nie zauwazylem zadnej roznicy. pic na wode.
Jesli chodzi o koszt i fatyge wyprawy po kota do apteki odnoszac sie do satysfakcji po strzale to sie nie oplaca choc robie to nagminnie od dluugiego czasu
najlepiej jest pochodzic po aptekach raz i porzadnie, zakupic kilkanascie paczek i miec spokoj na jakis czas.
ale to zwlekanie poki kot sie zrobi @-) przeokrutny los nas spotkal i wyjatkowo skvrwiale uzaleznienie niestety :rolleyes:
londonunderground pisze: Pozdrawiam, i mam kurwa nadzieje że w końcu ktoś przestanie wykorzystywać nasze słabości do ćpania i wprowadzi ten szit na receptę, tak jak to było z efedryną. (Ps. sorry że się tak rozpisałem)
Passenger pisze:Oczywiście, przecież od wieków wiadomo, że prohibicja daje najlepsze efekty w leczeniu uzależnień :nuts: ...londonunderground pisze: Pozdrawiam, i mam kurwa nadzieje że w końcu ktoś przestanie wykorzystywać nasze słabości do ćpania i wprowadzi ten szit na receptę, tak jak to było z efedryną. (Ps. sorry że się tak rozpisałem)
jednak to tylko kropla w morzu potrzeb.ja osobiscie bym sie cieszyl bo bym z tego wtedy wyszedl :cheesy:
Wniosek: Better the devil you know than the devil you don't ^_^.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.