Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3205 / 176 / 0
pamiętajcie że apb z psychodelikami wzmacniają wzajemnie działanie psychodeliczne
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 3 / 0
Limitbreaker pisze:
pamiętajcie że apb z psychodelikami wzmacniają wzajemnie działanie psychodeliczne
Dokładnie. Osobiście polecałbym zastosowanie (według uznania) właściwej dawki 6-APB i do tego połowę do maks 3/4 dawki psychodelika. Przynajmniej tak mnie pouczano, ale...

...więc ale, pouczano mnie na wiele sposobów w moim wypadku wrzucanie psychodelika na 6-APB kończy się zmarnowaniem psychodelika ;) Jedynie 5-API + 2C-P dało całkiem niezłe efekty. 6-APB próbowałem z kilkoma sajko i nie wyszło, nie wiem, jakby było z łysymi bo dawno nie miałem okazji ;)
Parathormon pisze:
(...)Z kwasem - ja bym nie robił, bo obecnie jako "kwas" można kupić wszystko i może wystąpić nieprzyjemna wazokonstrykcja.(...)
Dokładnie, ostatnio podobno brałem kwas, który prawie nie zadziałał i swoim prawie niezadziałaniem straszliwie pachniał mi którymś nbomem :wall:
Whole life is about "up" and "down".
  • 720 / 12 / 0
wszedzie powtarzam 25C+6abp = miazga. czyste piękno.
A niedlugo test 25B+ 6abp 25I+6abp = te dwa nbomiaki z benzo to dopiero musi byc wypierdol, a nie chce wiedziec co bedzie na 25B.. :D

A jak dobrze pojdzie to poleci 25B+25I+benzo. Relacja soon. Bedzie grubo, ostrzegam! :)

pozdro
  • 2334 / 9 / 0
[quote="Limitbreaker"]pamiętajcie że apb z psychodelikami wzmacniają wzajemnie działanie psychodeliczne[/quote]
Niekoniecznie. U mnie jest na odwrót. Pisałem już o tym w tym wątku. Tylko u mnie 6 czy 5-APB, 5-API psychodelą mocno nie trąci. Co innego mogło by być przy takim 5-MAPB, czy MDA.
  • 349 / 4 / 0
U mnie wzmacnia konkretnie psychodelię np taki miks - 100mg 5 APB + 100mg 6 APB do tego na peaku 10-20mg 4 ACO DMT.

Ale ja tu w innej sprawie...;)
Wczoraj zapodalem o 11, 90mg EPH donosowo po czym o godzinie 16 miks 30mg 5APB i 30mg APB.
Było nieźle, moze troche momentami za bardzo byłem rozdrazniony, ale to mogła byc kwestia zbierajacych sie problemów osobistych od jakiegoś czasu. Nie ma co pierdolic...
W każdym badz razie niby faza podobna do APBów branych samych, tylko no wiadomo większa stymulacja fizyczna. Moim zdaniem czułem mocne dojebanie na NDRI. Poszedłem spać o 6 rano.

Ogólnie pożyteczna noc, miałem dużo energii do pisania i słowa same sie układały. W sumie w to mierzylem bo mam masę pracy. Przeważają plusy :)
  • 720 / 12 / 0
5:6 --> 70:70 albo 80:80 bedzie ok? "B"

lepsze niz 140/160mg samej 6 ?

Kurcze bo tak naprawde nie ma jasno wyjasnione co zmienia mix 5 i 6. Przewertowałem cale forum i odpowiedzi sa bardzo różne :scared:
Wczesniej bralem 2g 6abp i dzielilem na 12 czesci - bylo ok, myslicie ze taki mix 5 i 6 bedzie lepszy od samej szostki? zmieni się coś? :rolleyes: :*)
  • 183 / 2 / 0
Ja bym bral 80mg + 80mg. APB jem od bardzo dawna i zawsze o wiele bardziej podoba mi sie mix 5/6 niz sama szostka. Dodatek piatki daje troche energii i moim zdaniem takie combo jest baaardziej euforyczne od samej szostki. Tylko, ze ja zawsze jem w dwoch dawkach (125mg 5/6 i pozniej jak pierwsza zacznie slabnac to dorzucam drugie 125mg++, ktore zawsze miazdzy i wtedy dopiero zaczyna sie zabawa) :D. Raz jadlem 90mg + 90mg (5/6) w jednym rzucie i tez bylem bardzo zadowolony.

Teraz mam zamiar zamiast 5-APB dac 5-MAPB do mixu z 6tka ;) Ciekaw jestem czy bedzie nadawac sie lepiej do mixu niz stare, dobre 5-APB.. Sprobuje jakos w srodku miesiaca zapodac 60/60mg 5-MAPB/6-APB i pozniej dorzucic taka sama ilosc okraszona 15/20mg hometa jak pierwsza zacznie slabnac i mysle ze bedzie bardzo ok ;) Moze ktos probowal polaczenia tych dwoch benzofuranow?
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2013 przez Zatox, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 720 / 12 / 0
Ja probowałem obu solo, 6apb i 5mapb i wnioskuje ze bedzie to dobre polaczenie, chyba ze wyjdzie takie troche maslo z maslem ?
5mapb+6abp + jakis dobry dopamin ? --> nie wiem, jakies X-FA albo MPA mysle ze taki mix przebilby normalne porzadne pixy chociazby dlugoscia dzialania.

EDIT: zrobilem tak :

1g 6abp + 860-900mg 5abp / na 11 bombek.
Jedna taka chyba juz powinna dzialac calkiem ladnie.

Kawalek z tego grama piąteczki wzialem na testy. Ciekawe jak sie sprawdzi w porownaniu z 6.
A tak z innej beczki @Zatox jakie sa głowne roznice miedzy 5 a 6 ? Co Ci sie bardziej podoba?

Pozdro
  • 183 / 2 / 0
Proporcje jak najbardziej ok. Co do roznic to ciezko mi sie wypowiedziec bo piatke prawie zawsze jem w mixie z szostka.. Wprawdzie zdarzylo sie kiedys zapodac 5tke solo, ale byly to raczej male dawki. Generalnie wydaje mi sie, ze piatka jest bardziej energiczna i dodaje powera do mixu, a w wiekszych dawkach faza jest o wiele bardziej 'rozpierdalajaca' niz w przypadku samej szostki ;) No sam zobaczysz roznice. Moim zdaniem oba te benzofurany elegancko sie uzupelniaja i daja spojna faze, nie daje sie odroznic ze to dwie substancje :) Cos czuje, ze jednak 5-MAPB zastapi stara piateczke do takiego mixu..
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2013 przez Zatox, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 78 / / 0
mixował ktoś 4,4'DMAR z 5apb ?
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe