Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 115 / 1 / 0
Moze chujowy sort... @crystal.... Ja po lipnym miewalem jakies tiki nerwowe albo zmulenie wlasnie jak opisujesz, nic przyjemnego.
  • 36 / / 0
2 ml na wejście , podbicie 1,6ml jest dla mnie optymalne.
Nie ma dobra i zła.
Jest tylko koszenie trawnika.
  • 54 / / 0
Na mnie dzisiaj po dokładnie 30 godzinach od ostatniej polewki 1.5 ml podziałało nasennie - a zawsze było inaczej.
konrad160 pisze:
2 ml na wejście , podbicie 1,6ml jest dla mnie optymalne.
To chyba nie masz mercka, że takie duże dawki walisz ???
  • 1205 / 10 / 0
Wiecie co, merck nie merck to kwestia osobnicza...na kazdego moze dzialac inaczej.

Ja jeszcze postaram sie napisac moje cpunskie spostrzezenia po tych 2L mercka i wielu wiecej basfopodobnych, ale musze jeszcze jedna rzecz sprawdzic.... Wiem ze to co napisze bedzie malo obiektywne ale produkt mercka tez nie byl wedlug mnie tym, czym powinin byc... Z nikad sie nie wzielo moje dawkowanie do 80ml/dobe i obecne " zejscie" o ile moge to wogole to nim nazwac.... Ale to na inne czasy, bo chce poukladac sobie troche informacji i zdobyc odpowiedniej wiedzy.....
  • 510 / 14 / 0
Ja może przewrotnie, ale Merckiem dojechałem do jednorazowych dawek nawet 2ml, co w moim przypadku oznacza fchuj.

Wraz z otrzymaniem innego sortu, powróciłem na 1,2ml i ewentualne dorzutki 0,5 - 1ml.

Jednak w ciągu, jak zauważył to bodajże drobiv, kreska w tą, czy w tamtą różnicy nie robi toteż dawkuję zwykle orientacyjnie za pomocą znanej wszystkim pipetki :D.
Czasem robię kilka dni z zeszytem w ręku.

PS. Proponuję, by Merckiem określać nie klasę czystości produktu, a rzut sortu, który wszyscy znamy. Moje odczucia pokrywają się z doświadczeniami użytkownika drobiv.
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2013 przez mrstothet, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
  • 1784 / 30 / 0
Optymalnie 1.2 maksymalnie 1.8. Przerażają mnie dawki tu podawane.

Jeżeli mówicie o tym samym Mercku, który eksponował się wśród różnych artykułów samochodowych - pod koniec maja było pięknie, wakacji nie zacząłem tak jakbym chciał.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 14 / 0
Mówimy raczej o sorcie, który przez dobry miesiąc lub dwa był wyczekiwany przez wszystkich. U nieistniejącego już vendora - właśnie w tym okresie ;).

@Topic: Dziś odłożyłem zeszyt na bok i leję dowolnie. W ostatnich dniach dawka skuteczna spadła do 1ml ;)
...since 2006
  • 1205 / 10 / 0
mnie tez zeszla do ok 1.5ml ale minal tydzien czasu na sorcie od [ciach] i moge lac znowu prawie no limit.... na sen ostatnio polalem w ciagu chyba 1.5h z 8ml lekko i jedynie glutaminian mnie porył i miałem znowu atak agresji i autoagresji :rolleyes:

WARN - nazwa sklepu - wawe
  • 510 / 14 / 0
Wiesz, że też zauważyłem inne działanie w upływie butli?
Nie wiem, czy tłumaczyć to bezlitosnym ciągiem - a w zasadzie nie wiedziałem.

Zlałem na początku trochę "na czarną godzinę" z dołu butli i łyknąłem dziś z niej - działanie wyraźnie, albo autosugestywnie, inne.

@drobiv - to też trochę sprawka GBL, on podkręca nie tylko te pozytywne emocje. Największe trwogi również przeżywałem pod jego wpływem.

W przypadku tego sortu gorąco polecam zabełtać butlą przed polewką.
...since 2006
  • 1205 / 10 / 0
No wlasnie te same przemyslenia mam dzisiaj ;)

ja znowu mam odczucia ze im blizej dnia tym gorszy, znacznie slabszy, bardziej sedatywny, wiecej skutkow ubocznych.... nie bede tutaj rzucal slow na wiatr o BDO itp ( choc na logike to wlasnie GBL jest gestszy wiec powinien opadac :nuts: )

nie jest to wina tylko i wylacznie tolerki.....
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.