Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Jest tylko koszenie trawnika.
konrad160 pisze:2 ml na wejście , podbicie 1,6ml jest dla mnie optymalne.
Ja jeszcze postaram sie napisac moje cpunskie spostrzezenia po tych 2L mercka i wielu wiecej basfopodobnych, ale musze jeszcze jedna rzecz sprawdzic.... Wiem ze to co napisze bedzie malo obiektywne ale produkt mercka tez nie byl wedlug mnie tym, czym powinin byc... Z nikad sie nie wzielo moje dawkowanie do 80ml/dobe i obecne " zejscie" o ile moge to wogole to nim nazwac.... Ale to na inne czasy, bo chce poukladac sobie troche informacji i zdobyc odpowiedniej wiedzy.....
Wraz z otrzymaniem innego sortu, powróciłem na 1,2ml i ewentualne dorzutki 0,5 - 1ml.
Jednak w ciągu, jak zauważył to bodajże drobiv, kreska w tą, czy w tamtą różnicy nie robi toteż dawkuję zwykle orientacyjnie za pomocą znanej wszystkim pipetki :D.
Czasem robię kilka dni z zeszytem w ręku.
PS. Proponuję, by Merckiem określać nie klasę czystości produktu, a rzut sortu, który wszyscy znamy. Moje odczucia pokrywają się z doświadczeniami użytkownika drobiv.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Jeżeli mówicie o tym samym Mercku, który eksponował się wśród różnych artykułów samochodowych - pod koniec maja było pięknie, wakacji nie zacząłem tak jakbym chciał.
@Topic: Dziś odłożyłem zeszyt na bok i leję dowolnie. W ostatnich dniach dawka skuteczna spadła do 1ml ;)
...since 2006
WARN - nazwa sklepu - wawe
Nie wiem, czy tłumaczyć to bezlitosnym ciągiem - a w zasadzie nie wiedziałem.
Zlałem na początku trochę "na czarną godzinę" z dołu butli i łyknąłem dziś z niej - działanie wyraźnie, albo autosugestywnie, inne.
@drobiv - to też trochę sprawka GBL, on podkręca nie tylko te pozytywne emocje. Największe trwogi również przeżywałem pod jego wpływem.
W przypadku tego sortu gorąco polecam zabełtać butlą przed polewką.
...since 2006
ja znowu mam odczucia ze im blizej dnia tym gorszy, znacznie slabszy, bardziej sedatywny, wiecej skutkow ubocznych.... nie bede tutaj rzucal slow na wiatr o BDO itp ( choc na logike to wlasnie GBL jest gestszy wiec powinien opadac :nuts: )
nie jest to wina tylko i wylacznie tolerki.....
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.