Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
@kreide: srogie dawki. Na pierwszy-drugi raz osobom bez tolerki bym polecał 300.
69plateau pisze:@kreide: srogie dawki. Na pierwszy-drugi raz osobom bez tolerki bym polecał 300.
jak mam SR to je pogryźć? szybciej zacznie działać? jakbym zaczął pić butle to efekt będzie szybszy niż po retardach?
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Jompej klasa A pisze:Benzo? Benzo Fury? No bez niczego, nie znam sie na speedballowaniu :/
Poltram Combo to Tramal + Paracetamol, który definitywnie w takiej ilości, jaką podałeś ma prawo zniszczyć organy wewnętrzne, najbardziej wątrobę. Druga sprawa - branie Tramalu bez zabezpieczenia się benzodiazepinami grozi padaczką.
Non pisze: branie Tramalu bez zabezpieczenia się benzodiazepinami grozi padaczką.
biore kilka lat a po tramalu padaczki nie mialem. za to dostałem jej po ..odstawieniu klonów. także na prawde trzeba sporo ojebać tego tramadolu, żeby dostać po nim wstrząsów
Poprawiłem cytat. mrstothet.
Najwieksza dawka jaka wziałem to 550, która nie spowodowała kaca, ale fontanne żygów
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.