Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1931 / 317 / 0
Co było w Tajfunie?
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Z tego co pamietam JWH-018 i JWH-210, ale nie mam pewnosci
  • 27 / 1 / 0
Kolejne głupie pytanie, mam co strone wam wklejać raport z składami Tajfuna? Większość była na CP-08, JWH-073 i -018. Tajfun, który ja paliłem a miałem złe przeżycia (po deledze Konkreta) był na AM-694, JWH-081 i RCS-4. Dodawano też JWH-122, -210 i NSC-001. Wszystko w temacie. Kurwa ja się tak wysilam a mi nikt składu Konkreta i Grzebienia nie potrafi podać? Chyba jedyne mieszanki, których składów nie znam :(.
  • 140 / 2 / 0
Bardzo ciekawi mnie, co siedzi teraz w Kosiorze, oferowanym przez kolekcjoner.nl, wie ktoś może?
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 1 / / 0
Wszystko fajnie podajecie co z czego było zrobione ale co z tego skoro nie znam proporcji żeby to odtworzyć, czy ktoś jest w stanie podać proporcje do jakichś mieszanek?
  • 1857 / 70 / 80
JHW-018 nie mogło raczej być w tajfunie, tajfun był w drugiej generacji mieszanek która powstała właśnie dlatego że pierwsza generacja (właśnie na JHW-018) została zdelegalizowana.

Co do proporcji to lepiej zacząć wysoko, na początku z mocą maczanek nikt sie nie pierdolił. Nie ma co schodzić poniżej 50mg/1g czegokolwiek IMO.
  • 27 / 1 / 0
Anon JWH-018 było najbardziej popularne w pierwszej i drugiej generacji. Jakbyś przeglądał wątki jest raport a tam składy Tajfunów. A i czy ty sobie jaja robisz? Do takiego Konkreta walili chyba z 150mg AM-694 na 1g, do baki chyba tyle samo JWH-081 chodź to tylko moje przypuszczenia.
  • 56 / / 0
Znał ktoś może "fest szlaga" ? Próbowałem podpytać znajomych znad morza ale w ogóle o tej maczanie nie słyszeli, więc zakładam że był to lokalny produkt na Śląsk. Jeśli nikt nie wie co w tym siedziało to może przynajmniej co było jego odpowiednikiem w innych województwach ( o ile moje przypuszczenia są słuszne :D) a będę sobie dalej szukał :)
  • 1857 / 70 / 80
Tak robie sobie jaja :-D Nie znam sie na tym zbytnio, sam robie próby nad moja pierwszą maczanką dopiero(na JHW-073) ale słyszałem że niektórzy robia np. 1g/30g podkładu a to bezsens.
To może pierwsze tajfuny były faktycznie na tym, ja ich nie paliłem dopiero dość późno spróbowałem tajfuna i dupy nie urywał.
  • 203 / 6 / 0
To 1g/30 to aż tak dużo Twoim zdaniem? Nie wiem, spróbuj z Am'em np,czy Ci będzie za rzadki, bo moim zdaniem to chyba nawet widać, że pierwszy raz zamoczyłeś.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.