Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 140 / 1 / 0
Papies skuty tematem
h͜y̶pe̡r͞re͜a̴l̕ ̶4 ̢t́eh̷ ͠ẃin̴z̢z̕
  • 992 / 25 / 0
mordofil pisze:
Pierdole Stan Trzeźwości :)
Jak dla mnie dalsza dyskusja nie ma sensu. Facet wygrał.
  • 742 / 12 / 0
pedofile srają termitami
  • 880 / 23 / 0
Wildzen pisze:
mordofil pisze:
Pierdole Stan Trzeźwości :)
Jak dla mnie dalsza dyskusja nie ma sensu. Facet wygrał.
Jak dla mnie facet ma racje, możecie to skończyć...
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 1743 / 26 / 0
A więc Pierdolmy Stan Trzeźwości, temat zamykam.
Non omnis moriar.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.