Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Romantyczka pisze:A jaki kolor miało to 4-aco-dmt? Powinno się jeść białe psychodeliki. Gdy ciemnieją , to znaczy, że się zepsuły.
Mój kolega kiedyś zjadł czarne 4-aco-dmt i bardzo źle się czuł. Ale żółte psychodeliki też są trochę zepsute.
Myślę, że tryptaminy ( no... pochodne jej ) mogą być groźne dla życia - właściwie to zależy z jakiej strony na to spojrzeć. Mogą być to zwykłe schizy i wkręcamy sobie tylko dalej i czujemy jakieś bezdechy itd
W ogóle jak można wpierdzielić czarny syf Xd.
Żadne głupie wkręty
BS pisze:Nie, to nie są "schizy" dziecko
Żadne głupie wkręty
Może jakieś dlugofalowe, późnookazującesię albo w ogóle nieoreślone w czasie konsekwencje?
rysiekzklanu pisze:A ludzie, co sprawia, że uważacie przytoczone przeze mnie przypadki za urojenia narkomanów?
Nie przeczę, że pojawiają się takie przypadki prawdziwych bezdechów i problemów z sercem, ale wątpię żeby każdy przypadek taki był :scared: .
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.