Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 19 / 1 / 0
Witam. Myśle ze tata chce mi zrobic test bo widzialem kubeczki na mocz, i chyba wie ze jaram. Zazwyczaj 2 razy w tygodniu konkretny skunik. I teraz pytania:

-czy mam sie obawiac ze zrobi mi test?
-jak zareagowac na prosbe nasikania do kubeczka?
-jak mam sie zachowac gdy powie ze to test na narkotyki?
-JAK OSZUKAC TAKI TEST DOMOWYM SPOSOBEM?
-Jak długo thc sie utrzymuje w organizmie przy moim paleniu?

!!!HELP!!!
  • 121 / 1 / 0
jak bedzie kazal Ci nasikac do kubeczka, to idz do kibla i nasraj do niego (do kubeczka). Powiedz pozniej, ze jest chuj nie ojciec skoro mysli, ze zazywasz narkotyki :huh:

jest troche takich tematow na forum, poszukaj odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2006 przez Wódz PłonącaWoda, łącznie zmieniany 1 raz.
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 19 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: arabski dres »
szukalem i troszke o tym poczytalem, ale chcialem dowiedziec sie odpowiedzi na konkretnie postawione przeze mnie pytania... Prosze o szybko pomoc bo kubeczki stoja i chyba na mnie czekaja :)
  • 121 / 1 / 0
arabski dres pisze:
-czy mam sie obawiac ze zrobi mi test?
tak
-jak zareagowac na prosbe nasikania do kubeczka?
powiedz, oczywiscie nie ma problemu.
-jak mam sie zachowac gdy powie ze to test na narkotyki?
tato, przeciez wiesz ze nigdy bym nie cpal
-JAK OSZUKAC TAKI TEST DOMOWYM SPOSOBEM?
o tym poczytaj w innych tematach
-Jak długo thc sie utrzymuje w organizmie przy moim paleniu?
byl kiedys taki fajny program, gdzize zaznaczylales czestotliwosc jarania i wykres pokazywal czy jestes "czysty". Ma go ktos, albo pamięta chociaz nazwe? :-)
  • 19 / 1 / 0
mam prośbe. Mozesz podac mi linki do tematów bo jakos nic konkretnego nie moge znalezc.
  • 121 / 1 / 0
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
Albomoże on sam idzie na jakeś bacania czy nie ma prostaty, hifa czy coś innego
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. Marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 19 / 1 / 0
hehe pewnie ta bo naraZie czisza . heh ale zakupy dzisiaj zrobilem :D
  • 42 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rasta_Boy »
a jak wyglada test na MOCZ w THC?? <_<
Coco jumbo i do przodu! – to moje hasło
  • 19 / 1 / 0
jak moze byc test na mocz w thc? Pomysl zanim cos napiszesz
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.