Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 266 / 0
3-MEO ma cholernie nietypowy profil działania. Uważaj Dersu bo nie wiadomo kiedy to schodzi, łatwo narobić głupot.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1472 / 196 / 0
scr pisze:
OFFTOPIC.
dlaczego akurat DXM? sugerowałbym 3-MeO-PCP. tylko po takim tripie nie tyle cofnie się tolerka, co nie będzie odczuwalna potrzeba zapodania stymulantu. swoją drogą ciekawi mnie zdolność dysocjantów do cofania tolerki - czy tyczy się to tolerki na wszystko czy tylko na niektóre rodzaje psychoaktywów?

BTW, znowu bez EPH jakiś czas. życie bez EPH jest takie spokojne i piękne. :) nawet odkryłem w 5-API moc stymulacji (zapodawany alone jako substytut EPH do pracy umysłowej nadaje się bardz dobrze). czasami brakuje EPH, ale jednak. a co tam. co lubię w stymulantach to to, że nakręcają czasami takie paranoje i lęki, że ich odstawienie wywołuje efekty podobne do diazepamu. zaznaczam, że poza gieblem nigdy nie używałem uspokajaczy do zbicia stymulantów, a ostatnimi czasy nawet i giebla do tego nie stosowałem i z pozytywnym skutkiem próbowałem wyciszać się bez pomocy czegokolwiek.

EDIT2:
Tyler Durden, jak masz tolerkę to powinieneś zmienić nicka na Toler Durden ;D
DXM w odpowiednim cyklem z minerałami potrafi odwrócić tolerkę. Ja jej nie mam, zawsze odwracam jak muszę zwiększyć dawki. Jest jeszcze kilka innych sposobów na jej zbicie.

Samo czekanie to najsłabsza opcja, wiadomo że ludzie czekający za dużo nie osiągają w życiu :)
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 720 / 12 / 0
sorry za lekki offtop, ale mogłbys Tajlerze opisac choć pokrótce te inne sposoby? z gory dzieki. :)
  • 1472 / 196 / 0
To są różne moje teorie (ale sprawdzają się), więc tylko na email na razie. Jak chcesz to napisz.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 181 / 3 / 0
Jakby kogoś to interesowało to sprawdziłem temperaturę topnienia tych kryształów za 30zł i wyszło mi bodajże 211˚C, tak więc racemat to to nie jest.
  • 714 / 45 / 0
Czym zbić tolerkę? To raz. A dwa: po jakim czasie środki działające na zasadzie "dopamine releasing" zaczynają działać ponownie? Kiedy pojawia się znów euforia?
  • 144 / 1 / 0
Pewnie znowu mi powiecie, że to neitypowa reakcja, ale muszę spytać:
czy tylko mnie tak nakurwia brzuch właściwie w każdym zakamarku i plecy po paru dniach stosowania etylo? (sort "promocyjny")
  • 714 / 45 / 0
Brzuch nie, ale plecy również, po paru dniach brania. Przeszło całkowicie po dwóch dobach od ostatniego sniffa.
  • 144 / 1 / 0
Uff... mam nadzieję, że mi też minie. Zastanawia mnie z czego to wynika - chyba jakieś kurewskie napięcie mięśniowe....Brzuch pewnie napieprza mnie z podobnych przyczyn co plecy.
  • 281 / 26 / 0
Ja miałem coś w okolicy prawej nerki, przeszło po urosepcie i alko... :blush: . Choć może faktycznie to było jakieś napięcie mięśniowe, a nie problem z nerką, mam skoliozę i po tej stronie bok mam lekko krótszy, stąd ten spazm. No i masowanie w tym miejscu wydawało się pomagać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".