Będą tam robili mi jakieś narko-testy czy tylko badali mój stopienia 'popsucia'? Był ktoś z Was na takich badaniach?..
Tylko psychotesty do wypełnienia, gadka-szmatka z terapeutą.
Nie wiem, jak będzie w Twoim przypadku.
Kiedyś jeden tajniak co robił mi testy rozmawiał ze mną o tych badaniach w RODK i mówił że tam na pewno nie będą robić mi testów, ale to w końcu tajniak i uznałem to za podpuchę. No ale skoro Ty byłeś tam aż 2 razy i nie zrobili Ci testów, to widocznie mówił serio. Wiesz, 2 i pół miesiąca jestem bez jarania, a ja bez jarania nie ukurwiam. Ten czas jeszcze mogłem wytrzymać, ale 3 dni temu jak mnie coś jebłooo.. Jak robią mi testy, to przeważnie w szkole (bo jak przyjeżdżają pod DOM to mówią że mnie nie ma, heh), a więc wyjebię łapówkę w ONZ'cie na miesięczne zwolnienie (bo tyle zostało do końca roku szkolnego) i tak to już nikt mi nie pierdolnie testów :) Dzięki za pomoc, Szalonykot.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.