Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
Bardzo chcialbym umiec brac dysocjant raz na 10dni mimo posiadania zapasu. Niestety, nie potrafie i wszelakie substancje znikaja od razu. Podziwiam i szanuje ludzi, ktorzy potrafia postawic sobie ograniczenia co do czestotliwosci spozywania.
  • 811 / 5 / 6
To już nie kwestia ograniczeń - przynajmniej w moim przypadku. Średnio po zażyciu dysocjantów mam dość na minimum tydzień. Jutro powinno mi przyjść 3-MeO-PCP i zdam relację :-)
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 268 / 0
Jest jeszcze kwestia cech osobowości, jak ktoś ma typ obsesyjno - kompulsywny to dupa zbita, worek leci do dna, wiem o czym mówisz Cosmo ;-)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1987 / 108 / 0
to jeszcze zalezy o jaka substancje chodzi, regula dotyczy w szczegolnosci stymulantow. po 3-MeO-PCP takie zachowania absolutnie przechodza.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 268 / 0
No i widzisz, zależy od człowieka. Zdarzyło mi się przerobić 200mg w ciągu hmm tygodnia. Sam sobie policz ile to mniej więcej wychodzi dziennie, później już nawet ciężko zwracać uwagę na dawki, bo tolerka je wybitnie zwiększa.

Nie polecam %-D
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 742 / 12 / 0
Wczoraj złapał mnie skręt kodeinowo/przepłuczkowy, dzisiaj doszło 3-MeO-PCP stwierdziłem że nie mam nic do stracenia przyjąłem 25 mg do tego stoperan i czuje się jak nowo narodzony jest ciepło i pluszowo do tego za godzinę lecę na imprezę. Cevów/wizji brak, oevy: taki zamglony obraz. Lekkie znieczulenie skóry, przestały mnie kłuć bebechy i bolec kończyny. Psychicznie jest bardzo fajnie :heart: , dodam jeszcze że biorę na co dzień coaxil.
  • 2310 / 11 / 0
Tianeptyna zawarta w Coaxilu wykazuje dzialanie na receptor NMDA, to chyba niebezpieczne laczyc z 3meo-PCP, ktory jest agonista tych receptorow ?
  • 1987 / 108 / 0
CosmoDo pisze:
Tianeptyna zawarta w Coaxilu wykazuje dzialanie na receptor NMDA, to chyba niebezpieczne laczyc z 3meo-pcp, ktory jest agonista tych receptorow ?
dysocjanty są antagonistami NMDA.
tianeptyna - podaj źródło proszę, jestem bardzo ciekaw tej informacji odnośnie tianeptyny.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
  • 1987 / 108 / 0
offtopic. dzięki! niesamowite i bardzo ciekawe. coaxil to niesamowity antydepresant, a tu w końcu ktoś potwierdza, że nie jest to żaden SSRE. swoją drogą ma wiele wspólnego z 3-MeO-PCP jeśli chodzi o skuteczność działania antydepresyjnego.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.