- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Działanie sele faktycznie szybko się skonczyło, a więc zamierzam dokupić PEA, mam nadzieje że nawet jesli sele sama w sobie juz nie działa to działanie miksu bedzie wyczuwalne ?
Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/fenyloetyloa ... z2T7hLNePs
10 g PEA za 10 zł to jasne, że podejrzana cena.
Niby coś czuje ale ekspereymentuje cały czas z dawkami. To nie jest jeszcze to czego chciałem i mam wrażenie, że to robi duży wjazd na serce więc troche boję się wziąć wiecej. Brałem dzis 5mg pod język po godzine 5mg łyknąłem i odczekałem godzine. Zważyłem około 50mg pea no i siedzę. Nie czuje typowej dla amfetaminy ekscytacji, jestem pobudzony i skupiony o wiele bardziej niż byłem. W zasadzie nie miałem jakis większy problemów z wypowiedzią ale po amfetaminie słowa płyną same. Nic się nie zmieniło pod tym względem u mnie. Powinienem zwiększyć dawkę? Zaopatrzyć się w coś na zbicie ciśnienia?
Ta opcja uspokaja serducho do normalnego rytmu, wyłącza wszelkie ewentualne niepokoje i pozostawia samą umysłową stymulację PEA.
Ja sobie tego miksu nie wyobrażam bez silnej suplementacji, dziennie idzie ponad 1 g jonów potasu, bez tego to nie ma sensu.
Skoro nie czujesz wejścia euforycznego i takiej ekscytacji to pewnie wrzuciłeś za mało :P Niskie dawki po prostu lekko pobudzają, po wyższych zaczynasz wyskakiwać z mokasynów.
Zaopatrz się w benzo, raczej niedobrze łączyć z betablokerami.
Z [x]ktoś już pisał, że PEA nie działa.
Tyler Durden pisze:steveo, moklobemid można dodać (ja miksowałem z dawkami moklo do 300 mg)
intrance, zależy od działania, jak 100 mg PEA nie daje odpowiednich efektów to możesz zawsze zwiększyć. Chela mag tutaj nie ma nic do rzeczy (jasne, trzeba uzupełniać, ale ważniejszy wpływ na ciśnienie będzie miał potas).
Powiedz jak działało to połączenie ?
Informacja dla wszystkich na diecie ketogenicznej / kiepskiej diecie:
Bez cukru to nie rusza. Nie wiem czemu, nie pytajcie mnie, po prostu żeby się rozkręciło potrzeba zjeść chociaż jedną białą bułkę. Cukierki aż tak dobrze nie działają, ale porządny obiad z ryżem, czy coś makaronowego, albo po prostu bułka pozwalają na rozkręcenie tego miksu.
Często dorzucenie PEA nic nie daje, a jak zjem coś słodkiego to w momencie wystrzela mnie aż za mocno (jak dorzucalem wcześniej więcej PEA, żeby w końcu "klepło"). Nie jem słodyczy na codzień, ogólnie unikam reakcji insulinowych po cukrach prostych, ale tutaj ewidentnie nawet mała dawka cukru daje czadu.
Nie ma znaczenia kiedy jesz, ma znaczenie jak przez kilka godzin jesteś bez sensownego posiłku, wtedy możesz dorzucać PEA i nic.
Jak dorzucasz i nic to zjedz dopiero wtedy posiłek albo coś na szybko (nawet samą bułkę). Ja jak widzę, że dwie tabsy PEA z rzędu (po 50 mg) nie działają to jem posiłek i rebound powstaje w ciągu 10 minut od zjedzenia. Wtedy już PEA nie dorzucam po posiłku, bo i tak jest za mocno.
Ogólnie - ten miks będzie działał cały czas bez sinusoidy tylko, jeśli będziemy jeść sensownie i regularnie.
Tutaj masz full legal, czysty zestaw i to jeszcze w gotowych dropsach, nie musisz nosem fukać :P
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.