Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1481 / 197 / 0
steveo, moklobemid można dodać (ja miksowałem z dawkami moklo do 300 mg).
Działanie sele faktycznie szybko się skonczyło, a więc zamierzam dokupić PEA, mam nadzieje że nawet jesli sele sama w sobie juz nie działa to działanie miksu bedzie wyczuwalne ?

Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/fenyloetyloa ... z2T7hLNePs
Selegilina dziala cały czas, po prostu jej działanie przestaje być wyczuwalne normalnie, ale najważniejsze, że MAO-B i tak nadal silnie blokuje, więc mimo, iż selegiliny nie będziesz odczuwać, to PEA będzie nadal klepać konkretnie.

10 g PEA za 10 zł to jasne, że podejrzana cena.
Niby coś czuje ale ekspereymentuje cały czas z dawkami. To nie jest jeszcze to czego chciałem i mam wrażenie, że to robi duży wjazd na serce więc troche boję się wziąć wiecej. Brałem dzis 5mg pod język po godzine 5mg łyknąłem i odczekałem godzine. Zważyłem około 50mg pea no i siedzę. Nie czuje typowej dla amfetaminy ekscytacji, jestem pobudzony i skupiony o wiele bardziej niż byłem. W zasadzie nie miałem jakis większy problemów z wypowiedzią ale po amfetaminie słowa płyną same. Nic się nie zmieniło pod tym względem u mnie. Powinienem zwiększyć dawkę? Zaopatrzyć się w coś na zbicie ciśnienia?
Pisałem już jak sobie radzić z wjazdem na serce, zresztą przy amfie jest to samo (no może nawet mocniej). Ale przypomnę po raz ostatni: imbir + żeń-szeń + chlorek potasu (w dawkach kosmicznych jeśli sytuacja tego wymaga).
Ta opcja uspokaja serducho do normalnego rytmu, wyłącza wszelkie ewentualne niepokoje i pozostawia samą umysłową stymulację PEA.

Ja sobie tego miksu nie wyobrażam bez silnej suplementacji, dziennie idzie ponad 1 g jonów potasu, bez tego to nie ma sensu.

Skoro nie czujesz wejścia euforycznego i takiej ekscytacji to pewnie wrzuciłeś za mało :P Niskie dawki po prostu lekko pobudzają, po wyższych zaczynasz wyskakiwać z mokasynów.
Zaopatrz się w benzo, raczej niedobrze łączyć z betablokerami.
Z [x]ktoś już pisał, że PEA nie działa.
Najgłupsza rada. Benzo tylko zbiją fazę, zniszczą koncentrację i całe działanie. Po co wrzucać miks stymulujący, żeby zaraz go zbijać benzo?
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 44 / / 0
Tyler Durden pisze:
steveo, moklobemid można dodać (ja miksowałem z dawkami moklo do 300 mg)
Ooo super! I jak ten mix działał? 2cp moze pozytywnie tu zadzialac czy moze odwrotnie
  • 158 / 6 / 0
Wziąłem 10mg sele ( 5 łyknąłem 5 pod język) i 100mg pea żeń szen 400mg i tabsa chela mag b6. Ciśnienie i puls mam w normie. Powinienem jeszcze kombinować z dawką czy nie barać wiecej niż 100mg pea?
  • 1481 / 197 / 0
steveo, 2cp zadziała raczej negatywnie na ten miks, ale moklo podbija działanie i dodaje serotoniny.

intrance, zależy od działania, jak 100 mg PEA nie daje odpowiednich efektów to możesz zawsze zwiększyć. Chela mag tutaj nie ma nic do rzeczy (jasne, trzeba uzupełniać, ale ważniejszy wpływ na ciśnienie będzie miał potas).
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 44 / / 0
@ Tyler:

Powiedz jak działało to połączenie ?
  • 1481 / 197 / 0
Jak pisałem, dodało serotoniny odczuwalnie, czyli większe ogarnianie (nie ma niepokoju i jest większe wyluzowanie).

Informacja dla wszystkich na diecie ketogenicznej / kiepskiej diecie:
Bez cukru to nie rusza. Nie wiem czemu, nie pytajcie mnie, po prostu żeby się rozkręciło potrzeba zjeść chociaż jedną białą bułkę. Cukierki aż tak dobrze nie działają, ale porządny obiad z ryżem, czy coś makaronowego, albo po prostu bułka pozwalają na rozkręcenie tego miksu.
Często dorzucenie PEA nic nie daje, a jak zjem coś słodkiego to w momencie wystrzela mnie aż za mocno (jak dorzucalem wcześniej więcej PEA, żeby w końcu "klepło"). Nie jem słodyczy na codzień, ogólnie unikam reakcji insulinowych po cukrach prostych, ale tutaj ewidentnie nawet mała dawka cukru daje czadu.
  • 158 / 6 / 0
Chcesz powiedzieć, że zamiast dorzucać pea mam jeść coś słodkiego czy przy każdym dorzucaniu jesc powiedzmy ciastko bo nie bardzo rozumiem.
  • 1481 / 197 / 0
Chodzi o to, że PEA jest bardzo energożerna jednak i trzeba organizmowi dostarczać energii w prostej postaci (tłuszcze się nie sprawdziły). Najlepiej jeść 5 obfitych posiłków dziennie jak sportowcy (doping mózgu to jakby nie było zwiększenie wysiłku, więc dieta powinna być też sportowa), przy czym każdy musi zawierać coś energetycznego (węglowodany jak ryż, makaron, ziemniaki, czy pieczywo).

Nie ma znaczenia kiedy jesz, ma znaczenie jak przez kilka godzin jesteś bez sensownego posiłku, wtedy możesz dorzucać PEA i nic.
Jak dorzucasz i nic to zjedz dopiero wtedy posiłek albo coś na szybko (nawet samą bułkę). Ja jak widzę, że dwie tabsy PEA z rzędu (po 50 mg) nie działają to jem posiłek i rebound powstaje w ciągu 10 minut od zjedzenia. Wtedy już PEA nie dorzucam po posiłku, bo i tak jest za mocno.

Ogólnie - ten miks będzie działał cały czas bez sinusoidy tylko, jeśli będziemy jeść sensownie i regularnie.
  • 158 / 6 / 0
Dobra, niby zrobiłem wszystko tak jak trzeba tylko, że wymagam większych ilości. Działa na mnie 10mg sele i 250pea. Zastanawiam się czy nie łątwiej i lepiej byłoby brać amfetamine i dobrze ją suplementować?
  • 1481 / 197 / 0
amfetamina działa dodatkowo na serotoninę (murowany zjazd po dziennej jeździe na amfie) oraz nieco z inną siłą na noradrenalinę/dopaminę. Poza tym na ulicy ciężko znaleźć dobry stuff, a synteza to też nie najlepszy pomysł - amph jest nielegalna tak czy srak.

Tutaj masz full legal, czysty zestaw i to jeszcze w gotowych dropsach, nie musisz nosem fukać :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.