Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 214 / 1 / 0
Aż takie mocne?
Paliłem akb-48,am2201,ur144 już nie raz.
Ogólnie tolerancja dosyć mała,kanna synt. pomijając mj nie paliłem już z 3/4msc.
Mówisz klepać 1:30? By póżniej nie jarać 5 luf by coś poczuć. %-D
  • 987 / 8 / 0
To zrób w takim razie 1:25. Dwa buchy wtedy wystarczą, aby się nieźle zbakać :) Napisz jeszcze jakie maczanki paliłeś z AM-ki? Chodzi oczywiście o proporcje.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 214 / 1 / 0
am to zazwyczaj 1:25 jedna lufa ze sprzętu z filtracją wodną i była dobra wixa %-D
Przynajmniej dla mnie bo inni mdleli %-D
  • 987 / 8 / 0
To widzę, że lubisz się nieźle pokarać. W takim przypadku to zrób 1:20. Następnym razem sprecyzuj bardziej pytanie, bo na przykład dla mnie 1:30 byłoby si :)
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 317 / 0
Ok. 80-100 mg spalone na tytoniu w bongu; wcześniej raz 'śmiesznego papierosa' (slina; ok. 20-30 mg).

Hmmm... Słabe gówno o chujowym działaniu jak dla mnie

Sent from my LT30p using Rozmowy [H]yperreala mobile app
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / / 0
Próbowałem tej substancji na proporcjach około 1:20 , po spaleniu jednej lufy z wiadra , z dużą domieszką tytoniu było mocno .
Jednakże nie polecam tej substancji , profil działania nie odpowiadał mi w ogóle , mocne otępienie , bania nudna i chora . :-/
  • 22 / / 0
Zrobiliśmy to 1/20 to był nasz pierwszy raz z 5F-AKB48.
Po czterech buchach z lufy porobiło mnie ogromnie, kumpel spanikował i chciał dzwonić po pogotowie.
Więc na drugi dzień bojąc się tego pierdolnięcia dodaliśmy 10g suszu.
Taka maczana robi jak trzeba, jednak po pewnym czasie (3 dni) wyrabia się tolerancja i jest czegoś za mało :)

Jednak pierwsza faza na tym w odpowiednich warunkach i odpowiednim nastroju jest na prawdę godna polecenia :)
Uwaga! Powyższy ciąg znaków został wygenerowany losowo.
  • 109 / 3 / 0
Wsadziłem sobie nożykiem grudę tego prochu do lufy i spaliłem.
5F-AKB48 to potężna substancja, uderzająca szybko, mocno i puszczająca po długim czasie. AKB48 to przy tym aniołek. Faza jest ciężka, bardzo uświadamiająca, a przynajmniej w tej dawce. Osobiście powiedziałbym, że pokaranie tym RC jest mocne. Przynajmniej dla kogoś, kto do tej pory nigdy nie doznał słynnego 'pokarania' żadnym kanna. Oczy tak czerwone, że mogłyby świecić w ciemności, krople są bezsilne. Otumanienie totalne. Ciężko było nawet położyć się spać.
"Ćpałeś coś?" - najczęstsze pytanie, jakie słyszę będąc trzeźwym. Kontakt : przypadek2cp(at)protonmail.com
a stamtąd już możemy przejść na jakiś szyfrowany komunikator
(na komunikatorze [h] wiadomości znikają zanim zdążę je odczytać :D)
  • 91 / 4 / 0
Mi sie bardzo podoba ten kanna, takie AKB-48 tylko czuć ten upgrade 5F, wszczepili w AKB troche ZŁA :diabolic: Czuć w tym troche takiej oldsqlowej sativy, otumania, jest ciezko nawet czasem ale tez pobudza i to daje fajny efekt LOTU, fajnie tez na oczy siada, taki efekt klatkowania obrazu jak w starych apatratach cyfrowych, jak po AKB-48 jest fajnie jasno i bosko to po 5F-AKB-48 jest fajnie, i taka ciemnosc nastaje i wieje złem %-D , pojechalismy z kolezka motórem na pole to niezapomniane wrażenia.

Tylko że ja to pale pół na pół z tytoniem po buchu, ale po mniejszych dawkach mysle iz napewno calkiem pozytywna faza, bo śmiechawke to tez mielismy ze japierdole, w sklepie jakiś koleżka mówi do kasjerki "mama to wczoraj zaszalała", to jak my pierdolneli śmiechem to aż mohery spod bereta bykiem patrzyły %-D i tak od rana ciągle śmiech. POLECam
  • 744 / 29 / 0
W smaku bardzo specyficzny i dość ciężki do inhalacji, wchodzi błyskawicznie, dosłownie po paru sekundach, przyjemny dla ciała i umysłu stan, tolerancja rośnie dość szybko ale też i szybko spada. Polecam jako jeden z mocniejszych kanna obecnych.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.