ODPOWIEDZ
  • 151 / 10 / 0
BZDURA - l-tryptofan nigdy nie doprowadzi do zespołu serotoninowego, organizm wykorzystuje go do produkcji serotoniny w zależności od zapotrzebowania!
  • 151 / 10 / 0
tojatojatoja pisze:
Co oznaczają białe plamki na migdałkach następnego dnia po fecie ? :huh:
Zjazd po fecie z maniakalnymi zapędami.

To samo oznacza wyciskanie wągrów, zdrapywanie strupów oraz zauważanie po raz pierwszy różnych zmian na ciele.
  • 17 / / 0
nie uważam żeby to były maniakalne zapędy. zauważyłam te plamki przypadkiem,normalnie byłby to jeden z objawów anginy, więc teraz zastanawia mnie czy migdałki są aż tak podrażnione od spływów czy jak ?
  • 151 / 10 / 0
poczekaj aż ci zejdą.

przyjeb fetę.

sprawdź czy się pojawiły. wtedy możemy rozmawiać.
  • 17 / / 0
w takim razie już możemy rozmawiać.
  • 151 / 10 / 0
pic or it didn't happen.

ewentualnie możemy się umówić na wizytę domową jak jesteś z wlkp.
  • 3955 / 147 / 0
tojatojatoja pisze:
nie uważam żeby to były maniakalne zapędy. zauważyłam te plamki przypadkiem,normalnie byłby to jeden z objawów anginy, więc teraz zastanawia mnie czy migdałki są aż tak podrażnione od spływów czy jak ?
to resztki spermy po obciaganiu dilcowi za worek fety.

a powaznie to pewnie masz (ja tez) dziury w migdalkach po przebytych anginach i tam sie zbiera jedzenie i takie tam. mozna to wycisnac, delikatnie naciskajac na migdalki czystym paluszkiem. dobrze to zrobic od czasu do czasu i plukac gardlo woda po posilkach bo jak sie wiecej tego tam zbierze to zaczyna jebac i boli gardlo.
  • 73 / / 0
tojatojatoja pisze:
Co oznaczają białe plamki na migdałkach następnego dnia po fecie ? :huh:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kamienie_migdałkowe
Ostatnio zmieniony 12 maja 2013 przez suerte, łącznie zmieniany 1 raz.
Jam jest suerte. Szczęście. Can you help me occupy my brain? %-D odpowiedzią na wszystkie pytania
  • 151 / 10 / 0
fuuuuuuj!

kolejna zajebista pożywka dla obsesji:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Męty_ciała_szklistego

jak raz zobaczysz to potem masz już przejebane. polecam. każdy to ma. nie da się "wycisnąć paluszkiem" :D
  • 17 / / 0
eso pisze:
to resztki spermy po obciaganiu dilcowi za worek fety.
nie każda kobieta która lubi sobie przyjebać musi sie puszczać za temat.
eso pisze:
a powaznie to pewnie masz (ja tez) dziury w migdalkach po przebytych anginach i tam sie zbiera jedzenie i takie tam. mozna to wycisnac, delikatnie naciskajac na migdalki czystym paluszkiem. dobrze to zrobic od czasu do czasu i plukac gardlo woda po posilkach bo jak sie wiecej tego tam zbierze to zaczyna jebac i boli gardlo.
może i by to były te kamienie migdałkowe, ale zauważyłam zależność z feta, jesli nie biore to znikają. :-p
hpk666 pisze:
fuuuuuuj!

kolejna zajebista pożywka dla obsesji:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Męty_ciała_szklistego

jak raz zobaczysz to potem masz już przejebane. polecam. każdy to ma. nie da się "wycisnąć paluszkiem" :D
uważasz, że mam trzaski, a tak naprawdę nie ma żadnych plam ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.