Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Piszę o tym bo ostatnio wrzucałem TR i chciałem wpisać wiek osoby towarzyszącej a nie mogłem dodać spójnika czy czegokolwiek.
Fajka odezwij sie do mnie jak mozesz.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Ale jeszcze jedno. Chce w miare mozliwosci przeniesc z forum jak najwiecej TR. W wiekszosci z nich wiek nie jest podany, na nowym NG podanie wieku jest warunkiem. Mam wszystkim powpisywac 18, strzelac na pale? Moze nie jest to tak istotne, ale wolalabym, zeby podawanie wieku nie bylo konieczne. W domysle, wszyscy jestesmy pelnoletni, wiek mozna podac, ale nie trzeba. Skoro TR przechodza przez moderacje, nie ma ryzyka, ze trzynastolatki zaspamuja opisami haloonkow.
london5 pisze:Dobrze by było, gdyby ktoś pouzupełniał te wszystkie luki w opisach substancji. Razi to trochę w oczy. Nowe NG ma już 2 lata a jeszcze nikt nie wykazał się inicjatywą.
Ktory z adminow sprawuje piecze nad neuro? I kto mi odpowie na moje pytanie?
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.