Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
A ja mam pytanie takie oto: ten metkatynon to naprawde działa?
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
ile jest mg efki w 1 tabs tussi?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
WildMonkey pisze:
ile jest mg efki w 1 tabs tussi?
15mg.

A na następny raz użyj duckduckgo.pl albo mp.pl/leki (login: jansos, pass: a1234).
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bart Simpson »
Mam Pytanko czy moge wziąć Acodin jeśli wczoraj żarłem Tussipect?

Tussipect
W tym tyg. sprobowałem tussipecta żeby stracic na wadze i troche podziałało bo jeść mi się tak nie chce ale i tak nie schudłem a jak wziąłem 8 tabletek + mocna kawa zeby sie nauczyc na sprawdzian to uczyłem się 6 godzin ale już po 3 godzinach chciało mi sie odpoczywac i pół godz. siedziałem w jednym miejscu ... no w końcu ze sprawdzianu dostałem 1 ...

Acodin
1 raz test 90 mg nic :)
2 raz 340 mg czułem sie trocha pijany bo niemogłem chodzić
3 raz najpierw 150 zarzuciłem i było miło potem dorzciłem do 610 mg (łącznie tyle tego było) i było na początku fajnie cały czas potem nagle nie wiedziałem kiedy zacząl mnie bolec brzuch i sie zerzygałem do wcześniej przygotowanego wiaderka xP myślałem że nie bede musiał go używac ale niestety ... było nie miło nie wiem czy można to nazwac badtripem bo zadnych (!) halunów nie mialem a krecilo mi sie wełbie i ogolnie nieprzyjemne odczucie :(
4 raz 210 mg i znowy było miło :) ale tylko dlatego że cały czas sie kiwałem do muzyki i sobie śpiewałem az się zmączyłem i usnąłem.

Dzisiaj planuje wziąć piąty raz ale tym razem chce miec haluny ! Co tu robić ?

Proszę o szybką odpowiedź z góry dziękuję :)

Ps. Czy dawka 900 mg nie bedzie za duza ?
Uwaga! Użytkownik Bart Simpson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Mysle ze będzie za duza, no ale jak chcesz. Nie wiem jak to sie stało, ze doszedłes do 610mg i nie miałes w sumie zadnej bani. Bo gdybys miał, to bys o tym wiedział na pewno :P
Nie dorzucaj dxmu po jakimś czasie, bo moim zdaniem, dorzucony nie działa. Weź od razu wszystko, łykając po kilka tabletek co 2-3 minuty.
  • 324 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gizmo »
Ej sorki że sie wtrące i Ci zepsuje plany ale ja nie mam nigdy po DXM żadnych haloonów :/ mysle że to jest po prostu wkręt ludzi ,a tak naprawdę to nie ma haloonów choć jadłem w dawkach 1005. Jeśli chcesz mieć prawdziwe halucynację to zapraszam do dzial Apteka temat Benzydamina.
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Gizmo pisze:
Ej sorki że sie wtrące i Ci zepsuje plany ale ja nie mam nigdy po DXM żadnych haloonów ]tak naprawdę to nie ma haloonów choć jadłem w dawkach 1005[/b]. Jeśli chcesz mieć prawdziwe halucynację to zapraszam do dzial Apteka temat Benzydamina.
rotfl ;)
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: black eyed »
Jak czytam posty niektórych to się zastanawiam czy ze mną jest coś nie tak :nuts: Bo ja potrafie dzień w dzień łykać tussi po 10-15, do tego red bulle, cola, kawa chyba w litrach i mine to tylko troche pobudza :huh: Pierwszy raz z tussi to było coś :cool: Oczywiście nie ma mowy o haloonach, ale faza całkiem miła :-D Ale teraz to g.... mi to właściwie daje, taki lekki "prawie jak kop" na pobudzenie i tyle :-p Ucze się na tym i biegam :-)
Mam pytanie: czy ktoś zna >realne< (bo takie legendy krązą o tussi-szajsie że massakra :-p ) skutki uboczne zażywania tussipectu? W sensie co mi się może ewentualnie stać (ale bez pieprzenia o rozrusznikach serca :-p ) jak będę to tak ciągle brać? Ktoś się na tym przejechał? Bo najchętniej bym nie rezygnowała, ale nie chce żeby mi coś siadło w końcu, może zmniejszyć dawki? :-/ Czy ktoś to bierze tak kilka razy w tygodniu???

PS: Wiem że tussi to amfa dla ubogich, ale pomijając ten fakt <_< pliss o odp :-)
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2006 przez black eyed, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik black eyed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Hmm na mnie jakoś nie działa, ostatnio 10 tabsów i kawa jedyne co czułem to pobudzenie tak ja bym samą kawe wypił, jadłowstrętu nie miałem i z zaspaniem nie było żadnych problemów. Plus to takie przyjemne mrowienie i lekkie pobudzenie no i podwyższona agresja i 0 zjazdu śmieszne są wypowiedzi że niektórzy umierali następnego dnia.
  • 124 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: syntax_error »
@black eyed: Nie dziwne, że nie działa, jeżeli łykasz dzień w dzień. Tolerancja na efedrynę rośnie bardzo szybko. Dla "energetycznych" efektów, to maks 3xtydzień (w odstępach dwudniowych). Częstsze używanie powoduje tylko efekty termogeniczne (spalanie tłuszczu).

Skutki uboczne Tussi? Podrażnienie żołądka i to silne. Zawiera benzoesan sodu, który ryje śluzówkę żołądka. Jeżeli cierpisz na wrzody, albo refluks (i częste zgagi), to nie jedz Tussipectu. Rozpierdzielisz żołądek do końca. A inne negatywy? Duże dawki przez długi czas - bezsenność, osłabienie organizmu, mogą być problemy z sercem, ale tego nie wiem na pewno. Takie ciągłe pobudzenie nie jest zbyt zdrowe, ani naturalne.
Nie sprzedaję, nie kupuję, nie posiadam, nie załatwiam. Lubię poczytać i tylko tyle.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.