N,N-diizopropylotryptamina; 3-[2-(di(metyloetylo)amino)etylo]indol
Opis w książce Tryptamines I Have Known and Loved (EN)
http://pl.wikipedia.org/wiki/DIPT
Nikt nie założył to pozwolę sobie :)
Bardziej popularna od niepodstawionego MiPTa i co niektórzy z was z pewnością próbowali - podzielenie się wrażeniami i ogólną opinią bardzo mile widziane.
Jakie dawki jadłeś? Na mnie 150mg albo 180 (nie pamiętam dokładnie, dawno to było) działało wiadomo na słuch mega przezajebiście, ale i mentalnie było niczego sobie, a i wizualnie nie powiedziałbym, że słabo choć ostrych fajerwerków nie było...
Ale nie miałem okazji sprawdzać jej tolerki krzyżowej ;p
Faktycznie dawka malutka, a i tak się przebiła przez te poprzednie, aż mnie to zastanowiło....
Generalnie polecam co najmniej 2x większą ilość tej tryptaminy ;]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.