Pozdrawiam
@opak: Ja jako podkładu używam liścia prawoślazu, ewentualnie podbiału, chociaż prawoślaz jest przyjemniejszy pod względem smaku i zapachu, podbiał działa "wysuszająco" brak śliny i suchość w gardle. Co prawda ja tego efektu nie odczuwam, jednak kilku znajomych właśnie takie sensacje opisywało po podbiale, ewentualnie liść prawoślazu plus damiana pol na pol. Co do ilości podkładu na 1 gram sts'a na 25 gram podkładu jeśli nie masz zbyt wyjebanej w kosmos tolerki powinno być ok, przy zerowej tolerancji myślę, ze 1/30 powinno już dawać mile efekty, ale tak jak mówię. to są moje (i moich znajomych) odczucia na temat dawkowania, a nie uważamy się za jakiś wielce kozaków.
Pozdrawiam
nie siadał tak mocno na ciało ,lepszy odbiór kolorów co nie było przy innym kanna,czas działania do 45-60 min :)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.