Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 612 / 43 / 0
To lekko wzmocniona wersja 2NE1/APICA, działa krócej ale mocniej.
  • 1876 / 23 / 0
Na mnie ten kanna działa jak sativa %-D
  • 992 / 25 / 0
@up trochę przesdzone, ale w 50% mogę się zgodzić. ;)
  • 33 / / 0
Jest ktoś zorientowany jakie stężenie dobrze klepie? jeden pan powiedzial ze 1/50 to za mało a czy 1/30 to nie bedzie za dzuyo troszku?
  • 35 / / 0
Jeżeli chodzi o stężenie, to u mnie za pierwszym razem, kilka tygodni temu, maczanka 1/35 stanowczo za słabo. Drugie podejście 1/25 miało miejsce wczoraj (tydzień nic nie paliłem) i to stężenie dla mnie jest w porządku. Żeby dać jakiś punkt odniesienia do innych kanna w moim przypadku satysfakcjonujące stężenie AM2201 wynosi 1/40, a ur-144, 1/35. Przy okazji bb-22 tez dawał mi satysfakcjonujący efekt przy maczance 1/25.

Pozdrawiam
  • 33 / / 0
wielki dzięki ;) a ogólnie jak sie podoba dzialanie? fajne? mocne? dlugo trzyma?
  • 1876 / 23 / 0
Mam 1g STS-135 ile podkladu co i jak uzyc żeby było dobrze?
  • 35 / / 0
@Hyperrealista: Jak dla mnie jest to w tej chwili najciekawszy kanna, nawet chwalony przez wielu bb-22 nie podchodzi mi tak bardzo jak to ustrojstwo. Trzyma standardowo, całość zamyka się w godzinę, jest przyjemne, ale nie odmóżdżające. Co do mocy to porównywalny właśnie do bb-22, mniej więcej taka sama wydajność. Nie udało mi się nim przepalić, ale pewnie dlatego, ze nie świruje z wiadrami i pale z metalowej fajeczki z cybuchem 18mm. 1-2 buszki przy stężeniu 1/25 robi ok, nawet po dwóch tygodniach palenia codziennie. Jednak zaznaczę, ze nie jestem fanem mocnych zajebek.

@opak: Ja jako podkładu używam liścia prawoślazu, ewentualnie podbiału, chociaż prawoślaz jest przyjemniejszy pod względem smaku i zapachu, podbiał działa "wysuszająco" brak śliny i suchość w gardle. Co prawda ja tego efektu nie odczuwam, jednak kilku znajomych właśnie takie sensacje opisywało po podbiale, ewentualnie liść prawoślazu plus damiana pol na pol. Co do ilości podkładu na 1 gram sts'a na 25 gram podkładu jeśli nie masz zbyt wyjebanej w kosmos tolerki powinno być ok, przy zerowej tolerancji myślę, ze 1/30 powinno już dawać mile efekty, ale tak jak mówię. to są moje (i moich znajomych) odczucia na temat dawkowania, a nie uważamy się za jakiś wielce kozaków.

Pozdrawiam
  • 1472 / 26 / 0
Testowałem ,może bez rewelacji ,ale fajny kanna :)

nie siadał tak mocno na ciało ,lepszy odbiór kolorów co nie było przy innym kanna,czas działania do 45-60 min :)
  • 26 / 3 / 0
miałem 1g kiedyś, na 30g podkładu było akurat jeśli chodzi o moc... ale ten kanna był dla mnie jednostrzałowcem bo są lepsze kanna niż on sam
Uwaga! Użytkownik psychedelic76 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.