Pozdrawiam
@opak: Ja jako podkładu używam liścia prawoślazu, ewentualnie podbiału, chociaż prawoślaz jest przyjemniejszy pod względem smaku i zapachu, podbiał działa "wysuszająco" brak śliny i suchość w gardle. Co prawda ja tego efektu nie odczuwam, jednak kilku znajomych właśnie takie sensacje opisywało po podbiale, ewentualnie liść prawoślazu plus damiana pol na pol. Co do ilości podkładu na 1 gram sts'a na 25 gram podkładu jeśli nie masz zbyt wyjebanej w kosmos tolerki powinno być ok, przy zerowej tolerancji myślę, ze 1/30 powinno już dawać mile efekty, ale tak jak mówię. to są moje (i moich znajomych) odczucia na temat dawkowania, a nie uważamy się za jakiś wielce kozaków.
Pozdrawiam
nie siadał tak mocno na ciało ,lepszy odbiór kolorów co nie było przy innym kanna,czas działania do 45-60 min :)
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.