Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3205 / 176 / 0
69plateau pisze:
Jak długo klepie jednorazowa dawka sniff? Okolice 150-200mg.
3h
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / 17 / 0
Nigdy w życiu nie doświadczyłem tak znacznego zmniejszenia genitaliów jak po tej substancji.
Oprócz tego przyjemne pobudzenie, gadatliwość. Ale jako stymulant na imprezę raczej kiepsko wypada.
Pozdrawiam kolegów psychonautów!
  • 330 / 1 / 0
eee tam, bez przesady. Jak kazdy stymulant zwieksza cisnienie, zwezaja sie naczynia krwionosne i tak to sie konczy. Za to jest faza na seks i nie ma z tym zadnych problemow jak trzeba dzialac, w odroznieniu od ketonow.
  • 303 / 7 / 0
Ja mam wlasnie odwrotnie, mi wacek przypimina flaka po pasztetowej jak jestem na MPA %-D
  • 1167 / 13 / 0
mnie tez cisnelo na bzykanie. ale minimalna dawka to 100 wtedy fajnie robi. jedyna rzecz to serce na zjezdzie. czulem sie jak bym sie ostro czegos bal i troche mnie to wkurwialo. O spaniu nie bylo mowy nawet po 4 piwach.
  • 95 / / 0
mocno siada na oczy ?
  • 1167 / 13 / 0
Chodzi ci o nieogar jak przy 3mmc?
  • 95 / / 0
Chodzi mi o wyjście do ludzi, czy będzie po mnie znacznie widać ? Mam korbę na tym punkcie.
  • 992 / 17 / 0
Analog metha, wynika więc jasno, że będzie się podobnie wygladać. Najpierw musisz przetestować na spokojnie, w 4 ścianach. Na każdego inaczej, ja ogarne 2C-P z MXE i ogromną ilością kanna, pogadam sobie z rodzinką, przejdę się ulicą, pojeżdże rowerkiem. Inni zaczną latać i napieprzać głową w drzewa (przypadek bodajże prawdziwy po 25-i-nbome). Stestuj w domu, bo nikt ale to nikt nie może dać Ci pewności, że da radę być wśród ludzi. Żeby materiału nie marnować, sprawdź mniejszą dawke.
  • 6248 / 446 / 12
@lemonhokej1: Dopóki nie zażyjesz tego sniffem, to nie widać. (Zakładając, że nie widać po Tobie 100mg bufedronu, czy podobnego.) Po sniffie capi z ust. :kotz:
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.