ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
a gdzie ta goadupa?

edit - super, moze pojade, bo na dalsze wycieczki mnie nie stac
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2013 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1587 / 11 / 0
Pod Krakowem.
rchiro the best
  • 16 / / 0
Też się wybiorę na GD. Będzie mój pierwszy w życiu Open Air, więc bardzo chcę tam być i raczej tak się stanie ;) Trochę już dość klubów, trzeba pooddychać świeżym powietrzem!
Uwaga! Użytkownik Cyfenotryn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 3 / 0
było genialnie ; ) widać rozwój tej imprezy , chociaż był to drugi ego drop na który zawitałem ; kiedyś egodropowałem na wielopolu , ale ta edycja pobiła poprzedniczkę . no i ponoć lepiej niż w fabryce,chodź w fabryce nie byłem .
Cyfenotryn pisze:
Też się wybiorę na GD. Będzie mój pierwszy w życiu Open Air, więc bardzo chcę tam być i raczej tak się stanie ;) Trochę już dość klubów, trzeba pooddychać świeżym powietrzem!
Warto było przyjechać w poprzednie wakacje ; ) wgl odkryłem wtedy drugiego dnia dobry myk na goa dupie !! czyli jak wpuszczać znajomych bez biletów , bez ograniczeń :-D mam nadzieję , że tego lata goa dupa również zauroczy ; )
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 3206 / 176 / 0
omega, a ja cię poznałem na egodropie? może sie nie przedstawilismy
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Widze, że ego to już niedługo, w zloty forumowe sie przerodzą. A sama potańcówka była chyba najlepszym Ego-Fittnesem ever... w ogóle ta nowa caryca jest cała cacy.
Wszystkie uzależnienia oddalają nas od sukcesu.
  • 343 / 3 / 0
z tego forum to tylko Chaotka mignęła mi przed oczami , resztę ludzi co poznałem to z innych kręgów ;p
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 1587 / 11 / 0
Co tu tak pusto? Kto się na egodropa wybiera?

Impreza będzie, aż w 3 klubach ;) Kitsch będzie psytrance'owy, Caryca psychill'owa, a kawiarnia naukowa tekno-dnb ;)
rchiro the best
  • 1456 / 19 / 0
@Romantyczka, ja się zastanawiam, do Krakowa mam daleko, ale już od dawna się tam wybieram, a widzę, że zapowiada się świetna impreza (rozbicie scen na 3 kluby to fajny pomysł, pod warunkiem, że są blisko siebie) Jeszcze jest trochę czasu, więc jak będę wiedzieć czy na 100% jadę to dam Ci znać na priv.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Kitsch i Caryca są połączone, kawiarnia naukowa 3 ulice dalej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.