dla tych co jak ja kupują, nie mając czasu czy ochoty na out/indoor jest pewien prosty patent - nalewka z łodyżek
szkoda topów (zwłaszcza tych kupowanych) na "inne" cele - najlepszą i najefektywniejszą metodę zapodania MarryJane, chyba każdy zna ;)
z własnego doświadczenia, wiem, że raz na jakiś czas można tych łodyżek zebrać parę garści a i tak nie ma sensu ich palić - polecam dodać do alkoholu na 24 do 48h - jeszcze nie słyszałem, żeby jakakolwiek nalewka na ganji miała jakieś efekty poza tymi typowymi dla każdej nalewki - jak kogoś porobiło to gratuluje podatności...na placebo
a te łodyżki dają fajny smaczek i tyle
jak ktoś chce porobić się bez dymu i ognia to polecam pobawić się nabiałem - np haszyk na olej i w jogurcik/budyń, albo wygotować zetke na mleku i z tego mleka coś potem zrobić
that is I think I disagree.
jeszcze nie słyszałem, żeby jakakolwiek nalewka na ganji miała jakieś efekty poza tymi typowymi dla każdej nalewki - jak kogoś porobiło to gratuluje podatności...na placebo
a te łodyżki dają fajny smaczek i tyle
Pijącym nalewkę gratulujesz podatności na placebo to tak jak byś gratulował tego samego osobie palącej skuna.
Tak więc i ja gratuluje Tobie Cyrio.
Wiec gdyby tak zalac 10g palonka 0,5l voodki. Powstrzasac, potrzymac kilka dni i kilka innych zabiegow przeprowadzic.
To wyszla by wodka z THC :) , gdyby na taka butelke dac dozownik np. to mozna jak w zubrowce jest zdblo trawy to bylo by kilka topek gandy albo po wykonaniu tego zabiegu dac do srodka kosteczke hash`u. Wykonalne? :D Bo mysle zeby sobie taka zrobic. Wydrukowac jakas fajna etykietke i przykleic :)
Teraz pytanie do ludzi, którzy robią takie rzeczy jak naleweczki z mj, lub wogóle wytwarzają alkohole wysokoprocentowe domowymi sposobami:
Z czym najlepiej wymieszać wyciąg spirytusowy z mj???
Chodzi mi o jakiś soczek owocowy albo co??? Nie wiem. Szukam jakiegoś optymalnego smaku, który spasuje do smaku konopy.
Do tej pory to zielony spirytus mieszałem z sokiem grejfrutowym (oczywiście wyciskanym z owoców, nie z kartonu jakiegoś) albo z porzeczkowym. Podejrzewam, że dobre też było by z sokiem winogronowym.
Co sądzicie o tym?
A może ktoś wytwarza nalewki ziołowe i zna się na rzeczy.
Ciekawie było by zrobić z konopy taką Becherovkę ^_^
Bardzo ważna rzecz:
Czy są jakieś naturalne substancje, które mogą, że tak powiem zneutralizować THC?
No bo załóżmy, że mam zielony spirol i dodaje do niego jakieś ziółko, które ma w sobie coś co może pozbawić konopy porządanch właściwości. I co? Dupa zbita.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.