O moklo to wiem, ale ja chcę coś konkretnego, co zablokuje przemianę do DXO niemal kompletnie.
Racja, pomyliło mi się, miałem na myśli antagonizm nAChr.
JohnyHa pisze:Więcej glukozy->więcej insuliny->zwiększenie uptake sodu i potasu do mózgu->większy wyrzut neuroprzekaźników->radość i energia
Edit:
Chuj, pierdolić chlanie i ćpanie :P Pora na dojrzałą decyzje :D Pokombinuję jeszcze raz z tymi miksami i zobaczymy co z tego wyjdzie (najwyżej wrócę do depresantów :P). Ale na spokojnie, bo ostatnio zacząłem wrzucać wszystko z polcecanego miksa od razu i działał pewnie przez to niestabilnie i chujowo.
Startniemy od tygodniowej suplementacji DXM w dawce 60mg/doba (później pokombinuje się ze zmniejszaniem/zwiekszaniem dawki). Po tygodniu obadamy co i jak i dorzucimy kurkume z pieprzem czarnym i znów trochę siebie poobserwujemy. Dieta bogata w białko, węglowodany złożone, witaminy, sód, potas, magnez(na noc) z lekko podbitym spożyciem cukru. Póki co jebać cynamony, kakao, gałki, imbiry, NDRI, chilli - jak się działanie miksu ustabilizuje, to najwyżej potem się o nich pomyśli ;)
A właśnie, odnośnie DXM. Jak rozłożyć dawkowanie tych 60mg żeby uzyskać najkorzystniejsze proporcje DXM/DXO ? Bo rozumiem, że zależy nam bardziej na DXM niż DXO ? Dwa razy po 30 mg ? Raz 30mg i dwa razy po 15mg ? Cztery razy po 15 mg ? Używać przy tym czosnku i grejpfrutów ?
Czym najlepiej zastąpić eph ? Jego działanie jakoś jest ledwo wyczuwalne i/albo ciężko o dobry sort.
No a taki mix nie wystrzeli mnie zbytnio z butów? Zbyt dużo noradrenaliny działa na mnie niepokojąco i w sumie zamulająco. Jeszcze jak to łączyć z MXE i 2C-P? Co dorzucić?
Co do pobudzenia - kawa słabo, wyrobiona tolerka na kofeinę. Sudafetu nie próbowałem ale kurkuma z pieprzem szybko postawiła mnie na nogi - ogólnie polecam ten sposób. Tak się zastanawiam czy warto przerzucić się z kawy na mix yerba+zielona herbata? Za dużo ostatnio pije tego syfu, więc już pewnie magnez ładnie wypłukany ;/ Co do magnezu to jaka forma jest najlepiej przyswajalna?
A teraz.... jest lipa .Co najwyżej złapie po tym dobry humor i mam pomysły na zryte akcje.Co zrobić panie premierze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.