Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
..bierze sie coraz wiecej i czesciej,przyjemnosci juz praktycznie zadnej(czlowiek czuje sie prawie normalnie+sktki uboczne takiego cpania np.fizyczne)....ale jak trzezwieje to trzezwosc nie jest taka jak kiedys...wydaje sie niedozniesienia..strach,smutek,ogolna depresja i cisnienie na narko.jedno wielkie pieklo!
wiec znow sie wraca nawet jak czlowiek oczuwa ze rujnuje swoj organizm i psychike

ps.slowa nie oddaja tego czym takie ,,piekielko,,jest :-/ <_< :scared:
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2006 przez wisior, łącznie zmieniany 1 raz.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
6 dzień bez białka. jakoś teraz jest mi mniej ciężko niż ostatnim razem. aaa i mam trochę ułatwiony ten "odwyk" bo mój dil w czwartek poszedł siedzieć <_< tylko się boję że odwyk skończy się wtedy kiedy nałapię sobie nowych kontaktów :-/
ale i tak się tym razem nie dam ;-)
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
etam pierdolenie za przeproszeniem...jak chcesz byc trzewa to nie lap kontaktow..i idz do specjalisty chocby po porade jak teraz postepowac..nielaz do klubow(bo tam zawsze znajdziesz jakis kontakt)-to wszystko ofcourse bedzie trzymac sie kupy jak naprawde chcesz z tym skonczyc bo jezeli nie to to niema sensu bo wkoncu i tak zacpasz.

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 189 / 9 / 0
może i pierdolę. ale nigdzie nie napisałam że latam z wywieszonym językiem za tymi kontaktami. falt, że przebywam w miejscach gdzie jest masa narko (sama wiesz) ale jak NARAZIE mnie nie ciągnie tak jak poprzednio.
tak wiem, pierdolę.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
ogarnij sie...co ci szkodzi isc do p0oradni na jedno spotkanie(tam nie gryza) i dowiedziec sie jak sobie lepiej radzic....niemusisz tam sie leczyc przeciez...

• 291 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: antler »
:huh: :blush: jest tez forum http://www.monar.org.pl
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
tak to prawda...nawet jestem tam zarejestrowana......ale lepsza wizyta w poradni zdecydowanie a nie forum.

• 291 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: antler »
tak ale jak ktos nawet nie zadzwonil i nie znalazl sam numeru do poradni to sie w osrodku nei znajdzie od razu.... Zwlaszcza jak pisze na stronie cpunow ktora nie raczej pelna ludzi ktorzy chca cpac dalej/wiecej...
:-O
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
najpierw trza isc do poradni po skierowanie do osrodka...przed samym osrodkiem konieczny jest detox szpitalny z ktorego prosto jedziesz do osrodka.
niekazdy osrodek jest dla kazdego...trzeba probowac w kilku...aby wkoncu trafic na odpowiedni dla siebie..

• 189 / 9 / 0
wydaje mi się (a mi się wiele rzeczy wydaje) że niepotrzebny mi ośrodek. teraz nie ćpam już 10 dni i WCALE (!!!) mnie nie ciągnie. nie wiem czego to jest zasługa, w każdym razie bardzo temu czemuś dziękuję. jak tylko zaczynam się denerwować (jak to zwykle bywa u mnie jak organizm mi się już fuki domaga) albo wychodzę, albo kładę się spać albogram sobie online w coś + kawa i jakoś leci.
wkurzające są tylko jakieś poryzane sny, ale to pewnie też z czasem przejdzie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.