Właśnie, mógłby ktoś wrzucić Aptekę np. na rapidshare czy coś podobnego? Szukałem tej kapeli po sieciach p2p i nic nie mogę znaleźć. Z góry dzięki
http://elf.art.pl/mp3/Apteka%20-%20Menda/
Dla mnie najlepsza ich płyta.
Tu masz całą Mendę]
O żesz, ale zakręcone... :-D Wlaśnie sobie puściłam "Psychodelicznego kowboja". To jest to, jednak da się w Moheranii grać taką muzykę. :-D
Wracam na forum?...
O żesz, ale zakręcone... ]
Chłopcy i Dziewczyny sobie włącz. Też jest git. No i System.......
Niekomercyjne techno - (Schranz, Minimal, Tribal, Hardtekk... )
Jean Cocteau
Sni pisze: widze topik mysle zebendzie tu kupe moich klimatow a tu pusto 8-( Czy Nikt Zwas Nieslyszal nigdy czegoś takiego jak Qlimax??moim zdaniem sety z tej dyskoteki Twoza ludzie na kwarach i koksie dla ludzi na kwarach i koksie Dj tacy jak Zany Pila Lady Dana czy Technoboy twoza tak odjechane kawalki Ze tripujacy ludzie musza je usłyszec!! "PILA live @ QLIMAX 27.11.2004 GELREDOME ARNHEM" ssajcie i powiedzcie jak wrazenia to jeden ze starszych setow ale wymiata i na tripie moze pojechac po zwojach;]
Teraz nie lubię tego słuchać bo wracają wspomnienia... A nie chcę do tego wracać.
- Kanał Audytywny
- Jarboe (w końcu legenda, psia mać...)
- Neurosis
- Godspeed You! Black Emperor, zwłaszcza utwór Storm
- klasyczna, przy Mozarcie niekiedy zacieszam jak szalony, lepsze niz Reagge ; )
I choć nie do końca w temacie, to polecam BrainWave Generator: fajna zajawka nawet na czysto... bo jak się spaliłem to właściwie wcale nie mogłem się na tych falach skupić... Cały bajer polega na tym, ze program generuje fale mózgowe (jak można się z nazwy domyślić...) i można przy pomocy różnych setów ciekawe efekty osiągnąć. Zwłaszcza sety do OOBE zaginają. Przy jednym zawsze mam wizualizacje, chociaż prawie wcale OOBE nie ćwiczę. Jak kogoś interesuje, to wklepcie na googlach BrainWave Generator, bo nie pamiętam adresu stronki...
a wracajac do topicu to strasznie kocham wrecz psychodeliczny trans - to dla mnie takie NRG, albo hard trance - bo zwykly oldscoolowy trance bardziej mnie usypia :P
To jest coś ,przesłuchiwałem albumy NICK CAVE & THE BAD SEEDS ,ale dla mnie tylko ta jedna piosenka wypasa klimatem.Zna ktoś w podobnym klimacie?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.