Pierwsze dwa stany uswiadczylem, ale jak EPH przestal dzialac to odstawilem wszystko.
W jakiej postaci przyjmowac sod i potas? Bo pisales ze chlor ma wazna funkcje, wiec lepiej w postaci naturalnej tzn w rybach, miesie, bananach czy jako kcl/nacl?
Co do potasu i sodu to najlepiej zapewniać sobie z KCl i NaCl minimalną potrzebną ilość, a minerały dostarczone z jedzenia traktować jako dodatek. Ja obecnie potrafię zjeść 10g potasu i nie czuć po tym zupełnie nic. Z czasem wyrabiasz taką tolerkę, że potas nie zamula i jesz go w ilości "ile do paszczy wejdzie".
JohnyHa pisze: Zapytaj się seksuologa. Po mojemu to od sexu same pozytywy są :rolleyes:
DXM też działa na uzależnienia, ale czy na tego typu problem też pomoże ? Chociaż w jakimś stopniu ?
JohnyHa pisze: DXM potrzebuje czasu na rozkręcenie. Na tolerancję potrzebuje z 1-2 tygodnie zanim zacznie wzmacniać substancje, a antydepresyjnie to już zależy od człowieka.
PS. nieobgryzampaznokci skarżyłeś sie na natrętne myśli.Może w tym przypadku też warto pomyśleć o MXE i/lub DXM :-D
Galantamina jako modulator, albo jakis mocny iAChe tez nic nie pomoga?
Tolerka na dawki typu 10-20mg 2-3x dziennie przy EPH szybko skoczy? Zakladajac tylko PO i 0 sniffa.
Jaka jest dobra dawka dexa do tego typu dawek EPH (15-25) 1x15 czy 2x15 czy jeszce wiecej?
edit
Albo na te poltorej miesiaca walnac plastry z albo bez deksa?
te plastry to chodza mi po glowie od dluzszego czasu, ale stwierdzilem ze eksperymentowac bede jak bede mial na to czas czyli wlasnie w polowie maja dopiero.
Testowalem plastry w roznorakich dawkach, jednak jedyne efekty wraz z suplementowanie DXM w dawkach 30mg powodowały, iz bylem zupelnie obojetny, dziewczyna mnie strasznie draznila - jednym slowem wypralo mnie z emocji z wyjatkiem podirytowania, po 2h od odklejenia wracal humorek oraz ludzkie uczucia. O co tu moglo chodzic?
Ja też nie mam dwóch tygodni, dlatego olałem DXM i jadę na MXE :P Jak nie walicie wysokich dawek rekreacyjnych NDRI to tolerka was szybko nie dopadnie.
Blair0 pisze:Myślicie, że odstawianie SSRI nie będzie kolidowało z DXM?
Tyler Durden pisze:Ja bym najpierw odstawił sertralinę, potem próbował DXM. Ten ostatni bardzo mocno działa na serotoninę, a jak waliłeś wysokie dawki SSRI to nawet po kilku dniach możesz mieć jeszcze zespół serotoninowy w połączeniu z DXM.
sam niedawno zjadlem 450mg dxm bedac caly czas na 40mg paroxetyny (ssri).
Myślicie, że odstawianie SSRI nie będzie kolidowało z DXM? Docelowy efekt to oczywiście doping mózgu, bo mózg po zmniejszaniu dawek sertraliny funkcjonuje w kurwę gorzej, piracetam sobie kupiłam w razie naprawdę złego-dziania-się z koncentracją![]()
Do tego tak małe dawki działają delikatnie ankcjolitycznie i silnie przeciwpsychotycznie, swego czasu mxe i dxm mi usunęły mocarną psychozę po desoksypipradrolu.
Jeden to aktywator, a drugi dający "kopa" theta mind , skład Nutriose, dimetyloaminoetanolu (DMAE) wodorowinian, Cognizin (Citicoline) glycerylphosphorylcholine Alpha (Alpha GPC), Sharp PS (fosfatydyloseryny z ekstraktem z nasion słonecznika) z tym że mi to niewiele mówi
wlasnie kminie nad tym samym, chcialbym zejsc z paroxetyny i mysle jakby brac codziennie podczas schodzenia dxm. oczywiscie w dawce 30mg a nie na ucpanie.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.