Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 268 / 6 / 0
ja dzis rano 10mg bupry teraz przed 2h 360mg oxycodonu i 4mg clonazepamu wczeniej rano 2mg, przed 10min 150mg dxm i nitrazepam 2 tabsy po 5mg czeka jak bede chcial spac. Chce miec fajny dzien wiec wstane rano bupra zejdzie bo walilem IV odetka receptory, dobre samopoczucie po dxm + z ranca 120mg oxy IV i 2mg clona to bedzie fajny dzieeeeen. Tak to sie nie bawie w DXM ale raz na rok mozna :)
Mam tak samo że jak sobie zapale dzień po dxm to mnie łapie delikatnie. Ja do tego mam tak, że jak sobie wezmę deksa o 20 przykładowo to do 4 nie śpię. A później wstaje o 6 i totalną bomba. Zna ktoś jakieś tanie środki, które pozwolą zasnąć gdy faza staje się uciążliwa i co oczywiście zbytnio nie zaszkodzi po takim połączeniu?

Nitrazepam 20 tabsow 5mg cos kolo 7zl powinno kosztowac w niektorych aptekach 11.90 krzycza. Dobrze usypia
  • 78 / / 0
Podzieli się ktoś doświadczeniem z łączenia alko+DXM albo DXM+alko ? bo ja miałem takowe tylko raz i wspominam zajebiście, ale wy tu piszecie, że to niebezpieczne ? jak duże jest prawdopodobieństwo jakichś powikłań ? oraz czy powikłanie może przybrać formę zgona ? jeśli tak to w jakich dawkach albo co trzeba zrobić ?
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 162 / 4 / 0
Ja walilem dzisiaj z mefem na wejsciu powiem ze ledwo ogarnialem :P
  • 652 / 3 / 0
@extremevir
Jeśli dać wiarę doktorowi House, to alko+DXM uchroni cię przed zostaniem acoodklejem. Natomiast jeśli dać wiarę podaniom ludowym, to alko+DXM uchroni cię przed posiadaniem zdrowej wątroby.

Zaiste ciężki wybór...
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 67 / 1 / 0
alko+dex= przeszywający ból nerek - ale czy u wszystkich czy tylko u mnie to nie powiem
"Dzień dobry." Adam Mickiewicz
  • 3215 / 420 / 0
Zdarzało mi się pić alkohol do DXM ( zazwyczaj jedno dwa piwa, ale i większe ilości się zdarzyły ) jednak żadne dolegliwości, poza słabszym zapamiętywaniem tripa nie wystąpiły. Nie oznacza to jednak, że nie wystąpią u innych
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2784 / 56 / 0
arturc1 pisze:
Jeśli dać wiarę doktorowi House, to alko+dxm uchroni cię przed zostaniem acoodklejem.
Ja pierdzielę, jak tak dalej pójdzie, to niedługo będziecie postować o tym, że codziennie przyjmowanie dekstrometorfanu, klonazepamu i fluoksetyny robi z człowieka geniusza, jak we Fringe. :nuts:
  • 652 / 3 / 0
Heniu czytaj ze zrozumieniem, ironia itepe...
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 14 / / 0
Czy można brać DXM przy betablokerach (Metocard), czy zajdzie niepożądana interakcja?
Czy może lepiej ominąć/zmniejszyć dawkę przed wzięciem DXM?
Wszystko co piszę opiera się tylko i wyłącznie na książkowej oraz internetowej wiedzy. Pytania zadaję wyłącznie w celach teoretycznych.
  • 88 / 1 / 0
Kancer pisze:
Czy można brać DXM przy betablokerach (Metocard), czy zajdzie niepożądana interakcja?
Czy może lepiej ominąć/zmniejszyć dawkę przed wzięciem DXM?
selektywne beta-blokery będą działać korzystnie obok DXM, blokując nadmierne pobudzenie serca i przepływ wieńcowy.
nieoficjalnie beta blokery są zalecane do użycia przy niektórych uzaleznieniach od narkotyków, z wyłaczeniem sympatykomimetyków.
możesz jednak odczuć objawy niedociśnienia, najlepiej jeszcze do kolekcji dodać prostą antyhistaminę (cetryzyna)
galaxies exploding are industrial accidents
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.