najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
witam
teraz kiedy po sezonie, może ktoś zechce sie podzielic swoimi doswiadczeniami i poda nazwy odmian jakie mu konkretnie doszly i w jakim miesiacu i byly na tipTOP a jakie nie doszly ale niewiele im brakowalo
myslę że wielu to ciekawi

pzdr
  • 201 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ziolo »
co do pytania zawartego w tytule, to na dworku najszybciej dochodzi lowrider :-)
  • 14 / / 0
doszły
Nieprzeczytany post autor: demon111 »
mi doszło pięć panien early misty pomiedzy 12 a 20 października wszystkie były gotowe (mniam)jedna się sfioleciła na koniec.pestki z nirvany pzdr
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
Shaman tez doszedl w calosci, i staff i pestki byly ok, scialem w dobrym momencie mi sie wydaje, ew. moglem poczekac max. tydien z pierwsza partia ale nic. a scialem 30.IX (pierwsza ture) pestki z dutch passion oczywiscie ;)
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pryk-u »
early bud,koniec wrzesnia i był gotowy ,z nirvany, mialem też WW outdoor i też by mysle spokojnie doszła w tym sezonie ale ktos mi ją zajebał na poczatku października, ale juz wtedy dobrze wygladala, mialem ją zamiar trzymać jeszcze 2 tygodnie no ale jak widać jakiś pajac stwierdził ze mi ja skroi jeszcze niedojrzałą [HWD-Złodzieją]
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
W tym roku niestety wszystkie moje rośliny (Purple Power) zostały skradzione (FUCK!) ale doszłyby koło 20-25 września.
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2006 przez Gum@, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KOOOOŃ »
w tym roku byla ladna jesieni sporo nieoutdoorowych odmian:) koleszce doszlo ak48 i greifrut:) nie ma za bardzo co sie tym sugerowac zamawiajac nasiona pna przyszly sezon bo moze byc slaba pogoda. Pamietam ze w zeszlym roku 13 pazdziernika spadl snieg i bylo go sporo :]
  • 71 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: polak »
najwszesniejsza odmiana u mnie byla hells angel z sunshine seeds F2, ktora dostalem od znajmego, scieta 29 wrzesnia, ale jeszcze tydzien powinna postac, scieta ze wzgledow bezpieczenstwa. Moc oszlamiajaca, viva sativa.
[ external image ][ external image ][ external image ]

a ta moze nie najwczesniejsza ale za to barzo ciekawa hehe ;)
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik polak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: afril »
Hollands Hope (z NIrvany) była gotowa na koniec września/początek października.
Do konsumpcji pewnie była by szybciej, ale czekałem aż nasiona dojrzeją.
To odmiana typowo outdoor'owa więc nic dziwnego ale ciekawi mnie czy komuś udało sie z odmianą indoor...
Uwaga! Użytkownik afril nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dlugi_as »
moje HH byly gotowe w polowie pazdziernika, ale wydaje mi sie ze mogly jeszcze z tydzien porosnac :)). Myslalem ze HH dojdzie do konca wrzesnia, niestety dopiero na poczatku wrzesnia, w pierwszych dniach zauwazylem kwitnienie. W kazdym badz razie, nie skorzystam juz z nasion HH :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.