4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1037 / 10 / 0
Nie wiem, jak bardzo zmienia się profil działania przy i.v., ale nie wyobrażam sobie uzależnienia się kotem biorąc go p.o. - jak dla mnie, substancja niemal jak każdy inny keton, niezła, ale też bez rewelacji. Wygląda na to, że stimsy to nie dla mnie.
Ale tak sobie tylko plotę, w końcu od wszystkiego da się uzależnić.
  • 803 / 40 / 0
metkat uzależnia w specyficzny sposób
kupujesz pake i mowisz sobie -ok to tyle na dzis, ale na jednej sie nie konczy wiec lapska sa klute raz za razem, pozniej jakies benzo lub cokolwiek na uspienie i sny o strzelaniu, pompkach itd.. %-D
moj rekord to 3 paki jednego dnia rozbite w sumie na 6 strzalow 1/3 1/2 i 1 w calosci
mi tam pomaga deks, mysle ze na odpowiednio duzej dawce daloby sie odstawic kota, natomiast na dawkach ponizej 1 opakowania aco kot lepiej wchodzi, ale nie polecam, podobno mozna sobie kuku zrobić
deksa na "zjazd" (pogorszenie nastroju) probowalem, ale nie pomaga, moim zdaniem lepiej uzyc przed
Ostatnio zmieniony 13 marca 2013 przez qtacz, łącznie zmieniany 3 razy.
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 6 / / 0
Mi udało mi się trochę ogarnąć i brać rzadziej, ale całkiem odstawić nie. Chyba już 5 rok z kotem leci... Najgorsza jest ta nerwica, nie wiem na ile to sprawka kota, ale raczej w dużym stopniu. Czy też macie to poczucie ciągłego napięcia i zagrożenia, absurdalne lęki których nie sposób opanować? To drastycznie obniża mi jakość życia, powoduje ciągłe przemęczenie i blokuje możliwość czerpania satysfakcji z prostych rzeczy, w rezultacie stan depresyjny. Zmęczony strachem po kolejnym dniu w pracy, tłumaczę sobie że należy mi się odrobina przyjemności i tak w koło.

Chodziłem po psychiatrach ze zdiagnozowaną depresją i uzależnieniem, przepisywali mi różne SSRI i nic nie pomagało. Ostatnio spróbowałem kodeiny i wyraźnie osłabiła to wewnętrzne napięcie, stan się utrzymał po ustaniu działania substancji czym jestem zdumiony ;) Tylko czy gorsze gówno teraz nie wisi w powietrzu - uzależnienie od kody.

Chyba próbowałem się leczyć złymi lekami. Ta depresja bierze się z nerwicy, a nerwica nakręca się substancjami pobudzającymi (do których zaliczam SSRI) , wniosek taki, że leki uspokajające byłyby odpowiednie, ale z tego co wyczytałem ryzyko uzależnienia jest bardzo duże i lekarze niechętnie je przepisują. Czym próbowano Was leczyć?
  • 803 / 40 / 0
możliwe, że w tym tygodniu zamówię gbla, wydaje mi się, że powinien pomóc w wyjściu z kota
pożyjemy -zobaczymy, napiszę jak poszło
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  • 131 / / 0
@dr...k
Też ostatnio zamówiłem giebla, w tym samym celu.
Jak dla mnie lipa, nie ma wielkiej euforii, tylko puste upicie. Jak dla mnie nie warte próby, a kupiłem tego 100ml...
  • 803 / 40 / 0
dzieki za rade
wczoraj znowu 2 paki zrobilem a pozniej wlasciwie nie mialem sie czym zajac, zrobilem jedzenie, posprzatalem domostwo, posiedzialem na necie no i stwierdzam ze trzeba spac -oczy juz bola a stymulacja trzyma w chuj, zasnalem moze po godzinie snem plytkim i przerywanym, a pomagalem sobie 1,5 tabletki apap noc, oraz 75mg kody
dzis z rana pozostale 75mg poszlo i jest nawet ok, moze powrot do kody jest jakims wyjsciem, aby tylko nie wpasc w ciag znowu %-D
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  • 570 / 2 / 0
błądzisz, nie tedy droga.
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 803 / 40 / 0
masz racje
opio (a raczej wychodzenie z opio) to przejebana opcja
metkat w ciagu takze potrafi poryc - w szegolnosci portfel - 25-50zl dziennie to naprawde wysoka cena za to, co ma do zaoferowania -kilkanascie minut euforii przy podaniu iv, nastepnie juz tylko puste pobudzenie
anyway dzien mija bez kota, dobrze ze nie ma wyraznych efektow odstawienia, mozna normalnie funkcjonowac (choc w pracy pojawily sie mysli o czerwonym kwiatku zakwitajacym w pompie %-D), dzis czuje sie znacznie lepiej niz wczoraj po 2 pakach acataru, wiec moze uda sie bez dalszego wspomagania opuscic ten zgubny nalog :)
uzywki powodujace bezsennosc maja te wade, ze wzpomniany brak snu wyciaga u mnie na wierzch depresje i zwiazane z tym "interesujace" pomysly, nic tak nie pomaga jak zdrowy sen, ktory mam nadzeje niebawem przyswoic, poprawic jeszcze spozywany wlasnie posilek drugim daniem, zapic smacznym piwkiem i jutro na trzezwo do roboty
kolejny dzien zycia leminga
Ostatnio zmieniony 18 marca 2013 przez qtacz, łącznie zmieniany 1 raz.
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  • 102 / 6 / 0
Pytanko do tych co mieli badz maja jakis staz w robieniu ciagow :
czy info na wiki ze metkat nie uzaleznia fizycznie mozna wziaść jako prawdziwe? ;>
jak to jest ?
Uwaga! Użytkownik rumcajs123 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 40 / 0
normalnie
nie czujesz jakiegos wielkiego zmeczenia zjazd jest bardziej psychiczny
np. kawe sobie wypijesz i jest ok
niemniej jednak nie polecam ciagow metkatowych %-D
Ostatnio zmieniony 18 marca 2013 przez qtacz, łącznie zmieniany 1 raz.
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.