Nie mam takiego aparatu żeby zrobić dobrej jakości foto :/
Jeśli wszystkie to jakiekolwiek środki grzybobójcze w mikrym stężeniu zastosował bym tylko na ich część a resztę przeniósł do ziemi i czekał co będzie
Dziękuję za rady
Scalono
Dziewczynki rosną :)
ale pojawiła się nowa przeszkoda sądzę że wiem dla czego ale wolę zapytać by mieć pewność
listki sie zawijają
przed wczoraj podlałem odżywką do fazy wzrostu
wczoraj stymulatorem korzeniowym
skutek:
liscie więdną, zawijają sie do środka
przedobrzyłem ?
Powód: scalenie
http://talk.hyperreal.info/diagnostyka- ... -t123.html
w sumie powinieneś zrobić to od razu.
Ile dni ( mniej więcej ) po wyjściu roślinki z ziemi zastosowałeś odżywkę i stymulator ?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.