Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 591 / 8 / 0
Chodzą plotki po mieście, że bardzo neurotoksyczne. W każdym razie pozazdrościć wam to 0 zjazdu, u mnie wystąpił (ale to może wynikać z większych dawek). Na początku przyjemne uczucie, nawet bardzo, śmiesznie najeżone włosy na całym ciele i ogólnie bardzo przyjemna euforia, ale muzyka mnie bardzo denerwowała (cały czas zmieniałem piosenki), nie potrafiłem się wysłowić i ogólnie czułem się dziwnie. Muzyka w klubie za to całkowicie mi nie przeszkadzała. Dziwna substancja, ale widze potencjał, zwłaszcza po ciśnieniu na dorzucanie.
  • 330 / 1 / 0
2-FA, 3-FA, MPA pachna podobnie, ale ja bym to okreslil bardziej jako zapach spalenizny chemicznej. MPA nie rozkurwia az tak nosa i prawie nie dziala na serorotonine tzn nie ma nawet efektu wyjebanych oczu, czego nie mozna powiedziec o fluoroamfetaminach, po ktorych to zawsze jest. MPA prawie nie odwadnia.

Tylko po fluoroamfetaminach mialem tak, ze zapominalem tego czego sie nauczylem. Tzn pod wplywem umialem wszystko, jakis czas po pamietalem tylko ze powinienem to umiec. Moze kwestia osobnicza.

Z neurotoksycznoscia jest tak, ze do konca nie wiadomo jak jest. Jest pare zjawisk, ktore znamy i do ktorych mozna sie odniesc.
Fluoroamfetaminy sa DRI, ale przedewszystkim sa tez DRA, co z miejsca czyni je neurotoksycznymi bo mechanizm uwalniania neuroprzekaznika z komorki, inny niz naturalny (nie inhibicja jej wychwytu zwrotnego), mimo ze nie do konca znany, jest neurotoksyczny.

Druga sprawa to, ze kazdy stymulant odwadnia, ale fluoroamfetaminy robia to w wiekszym stopniu niz EPH czy MPA. To samo w sobie dobre nie jest, do tego dochodzi wyplukanie mineralow itd. Teoretycznie zeby pozbyc sie tego fluoru potrzebne jest tyle wody, ale jednoczesnie zapobiega on przemianie do toksycznych metabolitow co ma miejsce w przypadku amf.

Generalnie reszcie negatywnych efektow mozna zaradzic jedzac DXM, ale trzeba odroznic szkodliwosc zwiazku od efektow braku snu, jedzenia itd. Poza tym, szkodliwosc terapeutycznych dawek stymulantow np dextroamfy jest nieporownywalna do 5-10x wiekszej porcji zeby sie ujebac. Wiadomo, ze mozg ci nie wyparuje po jednym razie, ale ja bym nie napierdal tego w ciagach.

To co napisalem opiera sie na wiedzy "forumowej" i doswiadczeniach.
Sry za chaos ale pisane fona pozniej poprawie
Ostatnio zmieniony 13 marca 2013 przez protech33, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1053 / 75 / 0
TheQ pisze:
W każdym razie pozazdrościć wam to 0 zjazdu, u mnie wystąpił (ale to może wynikać z większych dawek).
no raczej, wy tego ladowaliscie 5 razy wiecej niz ja ;d. Poza tym wydaje mi sie, ze 2fa dziala fajnie do jakiegos momentu, pozniej pojawiaja sie tylko nieprzyjemne efekty uboczne. U nas optimum bylo rozlozone na 2 razy ~150mg.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 591 / 8 / 0
no może fatk, przerobiliśmy tego sporo, ale nie podchodziliśmy do tego bez kamiernia w dłoni, bo wszechobecni pisarze potwierdzali brak zajazdu. Zjazd jako pewnie byłby ciężki, zle na szćście zasada upper - downer pozwoliła normalnie funkcjonować i nie wkręcać sohie chorych zchiz.
Nie mam porównania do podobnych substancji z tej grupy, bo jedynie zwego czasu dużo beta ketonów jadłem.
To ma bardzo ciekawy i miły profil działania i ta 'chęć na drozucanie' sprawiają, że na tej substancji można byłoby dobrze zarobić.

Proszę, nie wysyłajcie maili na temat źródła, bo nie podam, a sam oskupiłem od ziomeczka z tego forum. Na zagranicynzch labach można normalnie i szybko znaleźć.
  • 194 / 2 / 0
Pukał ktoś IV? Jak tak niech napisze jakieś szczegóły
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 11 / / 0
jak z dostępnością na chwilę obecną?
  • 809 / 14 / 0
Re: 2-FA
Nieprzeczytany post autor: eis »
Medialnadziwka pisze:
Pukał ktoś IV? Jak tak niech napisze jakieś szczegóły
Podbijam pytanie.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 343 / 3 / 1
mój organizm poinformował mnie że chyba jeszcze nigdy mu nie przyładowałem czymś tak toksycznym jak 2-FA :D brałem to dwa razy, za pierwszym zaraz po zejściu załadowałem się masą innych rzeczy wiec w sumie nie pamiętam %-D ale przy drugim razie, na drugi dzień, każdy element mojego ciała wołał o pomste do nieba, nos ustawicznie przeciekał, a skóre miałem przesuszoną i chropowatą jak papier ścierny :c suplementując ten materiał warto pamiętać o dobrym odżywianiu i pomyśleć o czymś co mogłoby zniwelować zwała, a dorzucanie go nie ma sensu, bo to jedynie spowalnia zejście
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 992 / 25 / 0
@up a ile zjadłeś? u mnie bez zwały jest do 350-400mg potem hardkor , śpi się po Ciągu normalnie, ale sny to same koszmary.
jak pozwoliłem sobie, ok 450mgi było spoko, na 4 x rozłożone.

polecam system = 100mg/150mg i dorzutka 15min po pierwszej dawce 50/60/70

chociaż z tego pamiętam to tolerka nie rośnie aż tak szybko na na ketony.
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2013 przez Wildzen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 343 / 3 / 1
@up na oko to było 70mg, po ~pół godz kolejne 70mg i po dłuższym czasie(godzina?) na pobudzenie sie przed misją do sklepu ~50mg.. zwał był nie tyle psychiczny, co konkretne uczucie spierdolenia organizmu :/
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Kolumbii, trafią za kraty. Wyrok w głośniej sprawie

Od 4 lat i 3 miesięcy do 8 i pół roku więzienia - taki wyrok usłyszało w piątek sześciu mężczyzn należących do grupy przestępczej, która przemyciła z Kolumbii do Polski kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Sąd Okręgowy w Gliwicach wymierzył im także kary finansowe.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Włoska policja aresztowała fana "Breaking Bad". Stworzył prawdziwe tajne laboratorium

Włoska policja zlikwidowała jedno z największych nielegalnych laboratoriów narkotykowych w kraju. Podczas nalotu na jeden z domów w dzielnicy Sant'Antonio w Novarze zatrzymany został 22-letni mężczyzna, który w swoich działaniach wyraźnie inspirował się serialem "Breaking Bad".