Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
ja jak sie skopce za mocno to nie mam gastrofazy tylko ide spać :D
ale zauwazylem ze ludzie podczas gastrofazy jedza same smieciowe zarcie, mam na mysli:batoniki, slodycze, hamburgery, zapiekanki, lody, puste kalorie, typowe zapychacze :rolleyes:

nie lepiej zrobic sobie cos pozywnego ;)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
ja jak sie skopce za mocno to nie mam gastrofazy tylko ide spać :D
ale zauwazylem ze ludzie podczas gastrofazy jedza same smieciowe zarcie, mam na mysli:batoniki, slodycze, hamburgery, zapiekanki, lody, puste kalorie, typowe zapychacze :rolleyes:
nie lepiej zrobic sobie cos pozywnego ;)

Watpie, zeby komus po upaleniu chcialo sie robic wytrawny obiad z dwoch dan :D
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Clay »
U mnie gastrówa wygląda przeróżnie, jak mam hajs to szaleje, a jak nie ma...to trzeba kombinować ;) dobrą opcją jest zakup dużej paczki paluszków z sezamem i litrowego kubusia, któregoś z tych marchewkowych. Wychodzi tanio, smacznie, a żołądek pełny ;p
Uwaga! Użytkownik Clay nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: alarec »
ja mam sposób na głoda:
Kupcie sobie paczke chrupków zwykłych kukurydzianych.
Po tym można zauważyć 1 z 2 objawów, mianowicie:
1. Odechce ci sie jeść odrazu (suszi :-p )
2. Bedziesz głodny i wkurzony (i zaklejony :-D )
Fly Hight
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
@Srom nie wprowadzaj ludzi w błąd bo pierdolisz głupoty, głodówka nie polega na niejedzeniu niczego; nie mówiąc już o tym, że picie browara (w ogóle jakiegokolwiek alkoholu) w takim okresie jest wyjątkowo niewskazane z uwagi na jego kaloryczność. Głodówka lecznicza składa się z paru etapów i faktycznie potwierdzono naukowo jej pozytywny wpływ na organizm - ale na litość boską nie chodzi tu o dosłowne głodowanie przez dwa tygodnie, bo w ten sposób to można sobie nieźle zaszkodzić :nuts:
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
dokladnie, glupoty wypisujesz, az sluchac sie nie chce :/ a to:
Bzdury. Żeby najlepiej wytrzymać głód należy nie jeść NIC tylko pić wode i pić i pić.
jakbym na gastro mial pic tylko wode, to i tak predzej czy pozniej zamowilbym pizze telefonicznie :D
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
srom wiem o czym mowisz. Sam bylem w bieszczadach pod namiotem na 5 dniowej glodowce. po 2 dniu niejedzenia wogule nie odczuwalem juz glodu, poprostu zniknal. Mialem zamiar poglodowac 7 dni ale bylo mi tak kurewsko zimno ze nawet jak zarzucilem 3 swetry i kurtke to nie pomagalo.

i jeszcze caly czas sniło mi sie jedzenie.. no to skonczylem glodoweczke 5 kg lzejszy i oczyszczony :)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
To super, ze zyje, ale jest duza roznica pomiedzy przezyciem a byciem zdrowym.

BTW - 2 tygodnie? To juz przypadkiem nie podpada pod anoreksje?
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.