- Virgil, Aeneid X.284
"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein
"Whatever people say I am, that's what I am not"
69plateau pisze:Jak chcesz coś lekkiego to polecam coaxil. Mnie bardzo aktywizował, wybitnie poprawiał nastrój i ze wszystkich antydepresantów jakie próbowałem, najlepiej działał przeciwlękowo. Ewentualnie wenla, ale ona na początku działania może mocno pogłębić lęki, dopiero potem się ustatkuje.
Swoją drogą większość chwali bardzo fluo, głęboko się nad nią zastanawiam. Aha no i zapomniałem dopisać: całego tego gówna nabawiłem się m.in. przez GBL.
P.S. Czy spróbować z paroksetyną jednak na początku?
P.S.S. Tu (Coaxil) http://sprawdzlek.pl/coaxil/ bardzo straszą
- Virgil, Aeneid X.284
- Albert Einstein
- Virgil, Aeneid X.284
- Albert Einstein
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.