Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 69 / / 0
dojebaelm ejszze 600 mg i oprocz sennosci to bieda ;/
  • 254 / 4 / 0
Na mnie rozkruszone 200mg tramadolu z Tramalu Retard 200 podzialalo jak bardzo slaba koda... 400mg juz troszke porobilo, teraz dorzucam do tego benzo (opisałem dokładnie ten miks w innym dziale) i jest zajebiście.
  • 254 / 4 / 0
vicarious pisze:
Właśnie, też nie rozumiem ludzi którzy ostrzegają przed dawkami rzędu powyżej 400mg, ja szamię już nawet z 600 łącznie z benzo i działa na dobrym, oczekiwanym poziomie. 200mg które zalecacie na początek wgl nie klepie.
  • 1198 / 142 / 0
To zalezy od czlowieka. Ostatnio 2 moich kumpli spróbowalo Tramalu w dawce 300mg i obydwaj mówili ze mogloby byc wiecej. Faza im sie podobala i mowili ze bardzo spoko. Mialem natomiast sytuacje ze dwa lata temu ze dalem kumplowi 300mg spróbować i zygał pol dnia, drugiemu dalem za jakis czas 300 i tez żygał jak kot, takze zalezy od osoby.
  • 1680 / 271 / 0
Ahanai pisze:
vicarious pisze:
Właśnie, też nie rozumiem ludzi którzy ostrzegają przed dawkami rzędu powyżej 400mg.
To ma byc forum, ktore propaguje bezpieczne branie substancji, przeciez nie wymyslili sobie z nikad dawki 400mg jako maksymalnej dobowej. Nie piszcie takich postow bo w koncu ktos bez benzo pod reka zje 1000mg i dostanie padaczki.
Największy przegryw na forum
  • 69 / / 0
NIe no ja wtedy miałem benzo, nie to ze na dziko
Coś nie moge porobić się tym trampkiem ;/
  • 254 / 4 / 0
Tak apropo zachęcam do spróbowania miksu opisanego na 10 stronie przeze mnie w tym temacie: http://talk.hyperreal.info/benzodiazepi ... 56-90.html (ostatni mój post).
Według mnie to absolutny ewenement. Sam tramadol jest taki sobie.
  • 100 / 17 / 0
Mój pierwszy i do tej pory jedyny raz z Tramalem - dostałem go jako znieczulenie podczas operacji - dawka 200mg w kabel :-)
Samej operacji nie pamiętam w ogóle, ale było przyjemnie.
Pozdrawiam kolegów psychonautów!
  • 1321 / 18 / 0
Moj pierwszy raz to 250mg :) Bajka.... Nie spodziewałem się. Dluga faza, rozmowa z ludźmi bajka, muzyka świetnie wpadała mi w ucho, relaks
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 1 / / 0
Na pierwszy raz poszło 400 mg trampka z Doreta . na drugi dzień 600 mg i te 600 nie zadziałało (chyba) a te 400 to bajecznie rozwaliło , czemuż to tak ?
Uwaga! Użytkownik danielspb nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.